Türkiye Prefabrik Birliği “Altın Kiriş Ödülleri”

Türkiye Prefabrik Birliği, prefabrikasyonun gelişmesi ve yaygınlaşmasını özendirmek amacıyla prefabrikasyonda araştırma, geliştirme, tasarım, uygulama, tanıtım ve yaygınlaştırma alanlarında yapılan çalışmalar ve bu çalışmalara katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara “Altın Kiriş Ödülü” veriyor.

2007-2009 yıllarında gerçekleştirilmiş pratikler için verilecek olan ödüllerin konuları, nitelikleri ve adları şöyle sıralanıyor:

Prefabrikasyon teknolojisi ile gerçekleştirilmiş “Başarılı Yapıt Ödülü”

Prefabrikasyon alanındaki “Başarılı Bilimsel Çalışma Ve/Veya Yayın Ödülü”

Kararları, davranışları ve etkinlikleri ile fabrikasyonun tanıtım ve yaygınlaşmasına hizmet etmiş olan başarılı kamu ve/veya özel kişi ve/veya kuruluşları için “Hizmet Ödülü”

Üretim tesisinde çevre kirliliğinin önlenmesine ve doğal çevrenin korunmasına yönelik bir teknolojiye, tesis veya prosese sahip beton/betonarme eleman üreten kuruluşlara verilmek üzere “Çevre Ödülü”

“Altın Kiriş Ödülü”ne adaylar, belirli bir komite tarafından önerilecek. Ancak aday olmak isteyen kişi veya kuruluşların, aday seçiciler tarafından önerilmesi için çalışmaları ile birlikte Türkiye Prefabrik Birliği Merkezi’ne de başvurmaları mümkün.

Aday bildirmek için son başvuru tarihi’nin 30 Haziran 2010 olduğu “Altın Kiriş Ödülleri” hakkında detaylı bilgi edinmek için lütfen tıklayınız.