Türkiye Projeleri Panel Serisi 5 - Ulaşım Yapıları / Havalimanları



Türkiye Projeleri panel serisi ile farklı yapı türlerinin mimarı, işvereni, mühendisi, kamu ve yüklenici tarafı ile farklı açılardan ele alınması hedefleniyor. Basılı ve görsel medyada ulaşabildiğimiz yapının tasarım, yapım sürecindeki deneyim ve serüvenleri ile izleyiciye aktarılarak, genel çerçevede bir farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

Serinin beşinci konusu Havalimanları olarak belirlendi. Panelde, Türkiye’de hayata geçirilen havalimanı projeleri, işveren, mimar ve işletmeci olarak farklı bakış açılarından tartışılacak.

Hacer Ayrancıoğlu Yetiş’in moderatörlüğünde düzenlenecek olan panelde, Tekeli-Sisa Mimarlık’tan Doğan Tekeli, Ercan Çoban Mimarlık’tan Ercan Çoban, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nden (DHMİ) Etüd Proje Şube Müdürü Sevgi Tokgöz, TAV İnşaat Genel Müdür Danışmanı Tayfur Özuğurlu ve AECOM Türkiye Ulaştırma Bölüm Lideri Serkan Mahmutoğlu konuşmacı olarak yer alıyor.

"Türkiye Projeleri 5: Ulaşım Yapıları / Havalimanları" paneli, 22 Eylül 2016 Perşembe günü saat 17:00'da TSMD Mimarlık Merkezi'nde izlenebilir.