Türkiye'nin İlk Konut Finansman Şirketi



Dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank ile Türk özel sektörünün önde gelen kuruluşlarından Doğan Grubu’nun ortaklığında kurulan Türkiye’nin ilk konut finansman şirketi DD Mortgage, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan (BDDK) alınan faaliyet izni ile faaliyete başladı.

 DD Mortgage, uluslararası deneyimi, nitelikli insan kaynağı, güçlü sermayesi ve ileri teknolojisiyle en yenilikçi ürünleri hayata geçirerek konut finansmanı (mortgage) sektöründe Türkiye’nin lider mortgage platformu olmayı hedefliyor. Ev sahibi olmak isteyenlerin bütçesine en uygun kredi ve ödeme planlarını geliştiren DD Mortgage, isteyen herkesin rahat rahat ev sahibi olmalarına olanak tanıyacak çözümler sunuyor.

Ev almayı planlayanlar, DD Mortgage’ın yaygın erişim ağı sayesinde, internet ve telefon aracılığıyla istedikleri bilgiye rahatlıkla ulaşabilecekler. İhtiyacını belirterek bu ihtiyaca uygun ürünleri seçen herkes 'Kişiye Özel Fiyatlandırma'nın ayrıcalığından da faydalanabilecekler. Müşteriler, web sitesinden bütçe ve taksit hesaplayarak, başvuruda bulunabilecekleri gibi birkaç dakikada başvurularına yanıt alabilecekler.