Türkiye'yi Mantolayan Mavi Kale, Şimdi de Mantolamayı Öğretiyor



Yapı sektörüne, Mardav, Kalekim ve Dow Chemical tarafından armağan edilen Blue’ Safe Mavi Kale, enerji tasarrufuna dikkat çekmek için yürüttüğü Türkiye’yi Mantoluyoruz kampanyasının eğitim ayağını farklı illerle sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en soğuk ili olan Kars’ta başlayan eğitimler, Türkiye’nin farklı köşelerinde devam ediyor.

Geçtiğimiz ay İstanbul Kartal’da gerçekleşen eğitim, oldukça ilgi gördü. Son olarak ise İzmir’de iki farklı noktada, Çiğli ve Narlıdere Halk Eğitim Merkezleri’nde gerçekleşen eğitimler, özellikle kadın katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı. Mardav Grup Ürün Müdürü Gülçin Burunca, sunumunda enerji tasarrufu konusunda bireysel olarak yapılabileceklerin yanı sıra, yalıtımın avantajları ve doğru yalıtım kuralları gibi günlük bilgiler verildi.



Tüm dünyada gittikçe önem kazanan enerji tasarrufu ile küresel ısınmaya karşı önlem alınması konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Blue’Safe Mavi Kale, bundan sonra yine İstanbul, Trabzon, Ankara illerinde eğitimlere devam edecek. Uzun vadede tüm Türkiye’ye ulaşmayı planlayan Blue’Safe Mavi Kale, 2011 yılı içinde 2.000 kişiye eğitim vermeyi hedefliyor.