Tuzla Emlak Konutları'nda İhale



Emlak Konut GYO, Tuzla Emlak Konutları 1. etap 1. kısımda sosyal donatı ile Ataşehir bölge parkı inşaatları ve çevre düzenlemelerini yaptırmak üzere ihale açtı. Buna göre, Tuzla 1. etap kısım işiyle tünel kalıp sistemi ile 666 adet konut ve 8 adet ticaret inşaatı, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1'er adet sosyal donatı, okul, spor salonu, cami ve şadırvan inşaatı ile ada içi altyapı, imar yolları ve çevre düzenlemesi inşaatı gerçekleştirilecek.
    
Ataşehir bölge parkı işi ise konvansiyonel kalıp sistemi ile 3 adet hizmet binası, 2 adet çeşme, 1'er adet saat kulesi, muvakkithane, park girişi, park güvenlik birimi, su deposu inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini kapsayacak. Söz konusu işlerin süresi yer tesliminden itibaren 800 gün olarak belirlendi. İhale, 16 Mayıs 2011 tarihinde saat 14.30'da Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğünde ''açık ihale usulü'' ile gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı tüm isteklilerin katılabileceği ihalede şartname bedeli mukabili, Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğünden temin edilebilecek.
    
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden aynı adrese verilecek. Buna göre üzerine ihale yapılan istekli ile anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.