Ukra İnşaat Transfer Atağına Devam Ediyor



2011’i proje ve büyüme yılı ilan eden Ukra İnşaat, kadrosuna yeni isimleri dahil ederek altyapısını güçlendiriyor. Son olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda genel müdür yardımcısı olarak görev yapan sektörün deneyimli ismi Kürşat Tuncel’i CEO olarak transfer eden Ukra İnşaat, Şubat ayı içinde Tuğba Yetişen ve Gökhan Erdinç’i bünyesine kattı. Tuğba Yetişen Ukra İnşaat Proje Satış Direktörü, Gökhan Erdinç ise Müşteri İlişkileri Direktörü olarak görev yapacak. Her iki yönetici de CEO’ya bağlı olarak çalışacaklar.

Tuğba Yetişen

Ukra İnşaat Projeler Satış Direktörlüğü görevine atanan Tuğba Yetişen; Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler İngilizce bölümünden mezun olup MBA  (Master of Business Administration) programını yine Yeditepe Üniversitesi'nde tamamladı. Gayrimenkul sektörü kariyerine 2005 yılında Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda Proje Satış Yöneticisi olarak başlayan Yetişen, son olarak Ağaoğlu Turizm Grubu yönetiminde Satış ve Pazarlama Yöneticilik görevini yapıyordu.

Gökhan Erdinç

Ukra İnşaat Müşteri İlişkileri Direktörü olarak görev yapacak olan Gökhan Erdinç ise 1970 doğumlu. Ankara Anadolu Lisesi, ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Erdinç; turizm sektöründe çalıştıktan sonra gayrimenkul sektöründeki kariyerinde sırasıyla, Century21, Eston İnşaat ve Taşyapı’da satış yöneticiliği yaptı. Son olarak Yeşil İnşaat’da Satış Müdürü olan ve en son Satış Ekibi adlı şirketin hukuki danışmanı olan Erdinç, Almanca ve İngilizce biliyor.