Uluslararası Yapı / TurkeyBuild 2007 İstanbul Fuarı'nın Amacına En Uygun Tasarlanmış Standı 3M Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin

3M Sanayi ve Ticaret A.Ş. Standı























Uluslararası Yapı / TurkeyBuild 2007 İstanbul Fuarı kapsamında verilen 'Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Yarışması' Ödülleri, Kaya Ramada Oteli'nde düzenlenen kokteyl ile sahiplerini buldu. Jüri yaptığı değerlendirme sonucunda, Aykut Erol Tasarım tarafından tasarlanan standları ile 3M Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi bu yılın 'amacına en uygun düzenlenmiş stand'ı olarak seçti.

Knauf İnşaat ve Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. standı























Doç. Dr. Murat Soygeniş, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Bulut, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Kurtuluş, Yrd. Doç. Dr. Şebnem Timur Öğüt ve Dr. Emrah Acar'dan oluşan seçici kurul, fuarda yeralan standları, ürünle kurdukları bağlantı, standın ürünün öne çıkarılmak istenen özelliklerini ne ölçüde vurguladığı, standın üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmesi, standtaki görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterlere göre değerlendirdi.

VitrA Eczacıbaşı Karo Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş standı























Her bir ödül kategorisi için, form, fonksiyon, sadelik ve estetiğin birleştirilmesi, firmaların imajını ve ürün çeşitliliğini sadelikle sunabilmesi ve aynı zamanda ziyaretçilerle etkileşimine olanak vermesi özellikleri de göz önünde bulunduruldu.

Kale Color - Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş. standı























Bu çerçevede, Bartu Gökçora tasarımı Knauf İnşaat ve Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş standı amacına en uygun tasarlanmış ikinci stand olarak seçilirken, Ebru Oral tarafından tasarlanan VitrA Eczacıbaşı Karo Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş standı üçüncülük ödülünü aldı. Kale Color - Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Akın Nalça Tanıtım Hizmetleri tarafından tasarlanan standları da mansiyona layık bulundu.

Uluslararası Yapı / TurkeyBuild 2007 İstanbul Fuarı YEM Özel Ödülünü ise Entegre Harç Sanayi ve Ticaret A.Ş. aldı.

Entegre Harç Sanayi ve Ticaret A.Ş. standı




























Fotoğraflar: Tufan SAĞNAK