Unica Top Serisi, Şıklığı Duvarınıza Taşıyor



Schneider Electric tarafından piyasaya sunulan Unica Top serisi, mekânları dekore ederken anahtar ve prizlerin şıklığıyla ilgilenmeyip klasik ürünlere yönelenlere göz ardı edemeyecekleri estetik seçenekler sunuyor.

Unica Top serisi ile değişik malzemeleri ve renkleri bir araya getirerek kendi tasarımınızı yaratabilirsiniz. Serinin estetik görünümü, kusursuz dokusu ve ince ayrıntılarıyla dekorasyonu değer katar.



Sade şıklık: Unica Top Metal

Metal uzun süre dayanıklılık gösteren ve özel tercihleri yansıtan doğal bir malzeme olması nedeniyle iç mimaride en çok kullanılan malzemelerdendir. Unica Top Metal, uzun süreli dayanıklılık sağlarken, geleneksel ve modern çizgileri de ince bir tasarımda buluşturuyor. Teknolojinin, rahatlığın ve sadeliğin simgesi olan Unica Top metal grubu, zarif tasarımıyla mekânlara sade bir şıklık katıyor.

Doğal etki: Unica Top Ahşap

Unica Top Ahşap grubu ise, doğanın kusursuzluğunu geleceğin çizgileriyle birleştiren zarif bir görünüme sahip. Klasik nüanslar ile teknolojik tasarımın karışımı olan Unica Top serisi, ahşap grubu ile mekânların daha sıcak ve daha özel bir atmosfere dönüşmesini sağlıyor.