Üniversiteliler Gayrimenkul Sektörüne Yön Veriyor



RE/MAX Türkiye, üniversiteler arasında gayrimenkul sektörüne ışık tutacak bir makale yarışması düzenliyor. RE/MAX Türkiye, bu makale yarışması ile tüm lisans ve yüksek lisans öğrencilerine fikirlerini yarıştırabilecekleri bir platform sunuyor. Yarışmanın amacı, gayrimenkul sektörüne yön verecek yeni fikirlere ve genç beyinlere kapıları açmak.

Gayrimenkul sektöründe “Ne görmek istiyorsunuz?”, “Sektörden nasıl bir hizmet bekliyorsunuz?”, “Sektöre hizmet verecek kalifiye insan sayısını artırmak için nasıl bir yol izlemeyi öneriyorsunuz?” sorularına somut önerilerle yaratıcı yanıtlar oluşturan makalenin sahibi, bir yıl eğitim bursuna ve RE/MAX Türkiye Genel Müdürlüğü’nde staj yapma fırsatına sahip olacak. İkinci makalenin yazarı, yılın RE/MAX Ofisi’nde staj imkanı ve bir ipod, üçüncü makalenin yazarı ise RE/MAX ofislerinden birinde staj imkanı ve dijital fotoğraf makinesinin sahibi olacak.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin 30 Mart 2007 tarihine kadar nadidet@remax.com.tr adresine makalelerini ulaştırmaları gerekiyor.

RE/MAX Türkiye ayrıca, öğrencilere ulaşmak için onları yerlerinde ziyaret ediyor. RE/MAX Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn, yarışma kapsamında RE/MAX bünyesine katılabilecek genç beyinlerle tanışmak ve kariyer hedeflerine ışık tutacak öneriler sunmak için üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek girişimcilik konusunda seminerler veriyor.

Girişimcilik Haftası’nda ilki Sakarya Üniversitesi’nde, ikincisi İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleştirilen seminerlerde öğrencilere, gayrimenkul sektörü tanıtılıyor. İTÜ, Marmara Üniversitesi ve Anadolu’da pek çok üniversitede de devam edecek olan seminerlerde öğrenciler yarışmaya katılım konusunda teşvik ediliyor.