USİAD Rusya Federasyonu'na Gidiyor



Ulusal Sanayici ve İşadamları Derneği (USİAD), Rusya Federasyonu'na bir iş gezisi düzenliyor. Rusya Federasyonu ile ekonomik ilişkileri güçlendirme amacını taşıyan gezi, Rusya Federasyonu Merkezi Ekonomik Bölge Sorumlusu Alexender Gromov'un daveti ile gerçekleşiyor.

Geziyi Şubat ayı içerisinde yapmayı planladıklarını söyleyen USIAD Dış İlişkiler Direktörü Ömer Büyükavşar, "Bu davetin sıradan bir görüşmeden farkı, yapılmak istenen işlerle ilgili net ve kesin bilgiler içermesidir" diyerek şöyle devam ediyor:

"Bay Gromov, Başkanımız Fevzi Durgun'a yaptığı açıklamada, üretim veya yatırım yapmak isteyen işadamlarımıza uygun fiyatlı arsalar temin edebileceklerini, vergi indirimi sağlayabileceklerini, güvenli ticaret yapmalarını temin edebileceklerini belirtmiştir. Rusya Federasyonu devlet yetkilileri ve işadamları ile yapacağımız görüşmelerde, tarafımıza somut iş teklif ve önerileri sunulacağı gibi bizden de aynı yaklaşımı beklemektedirler. Bu iş gezisi sırasında biz de bölgemizdeki iş imkanlarını ve yapmak istediğimiz yatırımları sunabileceğiz".

Sorularınız için: omerba@usiad.net

www.usiad.net