Üzerinde Yürünebilir Teras Çatı Penceresi DXW



Fonksiyonelliğin yanında mimarinin de ön planda tutulduğu DXW teras çatı penceresinin en belirgin özellikleri güçlendirilmiş yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine ve özel kaplama malzemesi ile kaymayı önleyen yüzeye sahip olmasıdır. Bu sayede uygulama yapılan teras ya da düz çatı gibi alanlarda güvenlik ve konforu bir arada sunar. Kaplama malzemesi ile aynı seviyede uygulama imkanı sadece güvenli bir kullanım alanı sağlamakla kalmaz aynı zamanda mimari anlamda estetik bir görüntü sunar.

Pencerenin Yapısı
DXW teras çatı penceresi geri dönüşümlü malzemelerden imal edilmesi sebebiyle çevre dostu bir üründür. Çerçevenin iç yüzünün beyaz olması ve neme karşı dayanım göstermesi pencereye her odada kullanım imkanı sağlar. Enerji verimliği anlamında da üstün performans gösteren DXW teras çatı pencerelerinde kullanılan camın ısı geçirgenlik değerleri Ug = 0.5 m2/K düzeyinde gerçekleşmektedir.



Özellikleri
DXW teras çatı penceresinin kaymayı önleyen kaplama malzemesi sayesinde üzerinde yürünebilmesi, uygulama mahaliyle aynı seviyede olması ile estetik bir görüntü sağlaması gibi özellikleri sayesinde söz konusu alanların verimli kullanımı hususunda avantaj sağlar.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Güvenlik
Güçlendirilmiş yapısı, kaymayı önleyen kaplama malzemesi, lamine dış cam gibi özellikleri sayesinde üzerinde güvenle yürüme imkanı tanır ve benzerleri arasında farklılıkları ile ön plana çıkar.
 
Enerji Verimliliği
Teras çatı pencereleri arasında ısı kayıplarının en aza indirgendiği modellerin başında gelmektedir. İçeriğinde yalıtım malzemesi bulunan profil yapısı enerji verimliliği değerlerini arttırmaktadır. Çift camlı seçeneğin ısı geçirgenlik değerleri Ug = 0.5 m2/K düzeyinde gerçekleşmektedir.