Vaillant Birikimini Üniversitelerle Paylaşıyor



Vaillant, Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International–JCI) önderliğinde, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir ABİGEM (Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri) işbirliğiyle 9 – 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Eskişehir’de Ekoloji' temalı panele katıldı.

Yenilenebilir Enerjiler ve Sistem Çözümleri Proje Müdürü Özgür Gök’ün, yenilenebilir enerjinin önemi, toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi ve çevreye duyarlılık adına Vaillant’ın yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdiği toplantının açılışını, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç,  Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ile Eskişehir İl Çevre ve Orman Müdürü Mehmet Karakaya gerçekleştirdi.

Vaillant’ın katıldığı bir diğer etkinlik ise Osmangazi Üniversitesi’nin düzenlediği Kariyer Günleri oldu. Bu etkinlikte bir sunum yapan Vaillant Eskişehir Bölge Müdürü Fatih Tuna, Türkiye ve dünyada enerji, Vaillant Group ve Vaillant Türkiye’nin bu konudaki faaliyetlerinin yanı sıra Vaillant’ta işe alım prosedürleri konularında üniversite öğrencilerine detaylı bilgiler verdi.

JCI

Diğer adıyla 'Worldwide Federation of Young Leaders and Entrepreneurs', 123 ülkede faaliyet gösteren ve Türkiye’de de Genç Liderler ve Girişimciler Derneği adı altında 18 şubesi 700’ü aşkın üyesi ile etkin bir organizasyon. Liderlik ve girişimcilik alanlarında aktif rol alan yaşları 18 – 40 arasında değişen genç liderlerin ve profesyonel yöneticilerin oluşturduğu bu uluslararası organizasyon, dünyanın en yaygın üçüncü büyük sivil toplum kuruluşu olma özelliğine sahip.