Vaillant Doğu ve Güneydoğu Yetkili Satıcılarıyla Buluştu



Yurt genelinde düzenlediği toplantılarda yetkili satıcılarıyla buluşan Vaillant’ın Doğu ve Güneydoğu Yetkili Satıcılar Toplantısı, Vaillant Group Türkiye Country Manager’ı Christoph M. Grosser, Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Vaillant Group Türkiye Merkez Direktörü Aykut Babila ve diğer yöneticilerin katılımıyla 31 Mayıs Pazartesi Elazığ’da gerçekleştirildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Christoph M. Grosser, Vaillant Group’un stratejileri ve yeni yatırımları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Türkiye’deki Vaillant organizasyonunun Almanya merkez tarafından çok başarılı bulunduğunu söyleyen Grosser, Türkiye’de hayata geçirilen satış ve satış sonrası pek çok hizmetin diğer Vaillant ülkelerine örnek olduğunu ifade etti. Bu başarıdaki en büyük payın da Vaillant iş ortaklarında olduğunu belirterek kendilerine teşekkür etti.

Vaillant Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın ise sektördeki trendler, pazarlama stratejileri, piyasaya sunulacak yeni ürünler, yenilenebilir enerji sistem çözümleri ve yeni kampanyalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Değişen tüketici beklentilerine yönelik alınması gereken önlemleri de anlatan Levent Taşkın, Vaillant’ın, satış öncesi ve sonrasındaki hizmet kalitesiyle sektörde öncü ve örnek olduğunu sözlerine ekledi.
 
Vaillant Group Türkiye Merkez Direktörü Aykut Babila da yaptığı konuşmada, servis hizmetlerine yapılan yatırımlar ve süren alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Babila konuşmasında, bayilerin tüketicilerle aralarındaki bağ olduğunu belirterek, bayilerden gelen geri bildirimler sayesinde servis yapılanmasının sürekli geliştirildiğini, bu nedenle de iş ortaklarıyla yapılan bu toplantıların kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Diyarbakır, Adıyaman, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Van ve Şanlıurfa yetkili satıcılarının katıldığı toplantıda Vaillant Kalite Ödül Sistemi’ne göre bölgelerinde ve Türkiye’de sıralamaya giren yetkili satıcılar ödüllendirildi.