Vaillant Group Türkiye, Yeni Genel Merkezine Taşındı



Isıtma-soğutma sektörünün global oyuncusu Vaillant Group’un, Türkiye’deki genel müdürlük ofisi Ataşehir'deki yeni adresine taşındı. Brüt 5 bin 940 metrekarelik bir alana yayılan yeni genel müdürlük binasında modern yaşam ve çalışma alanları bulunuyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

İnovatif özellikleriyle öne çıkan Vaillant Group Türkiye yeni ofisinde, çalışanların sadece masalarında değil, istediklerinde daha rahat ve keyifle çalışabilecekleri alternatif alanlar da bulunuyor. Renkli dizaynı ile sıcak ve çağdaş bir atmosfere sahip olan Vaillant Group Türkiye’nin yeni genel müdürlük binasında, çalışanların bir araya gelip sosyalleşeceği alanlar da mevcut.

Yeni genel müdürlük ofisinin açılışında konuşma yapan Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel “Çalışanlarımızın kendilerini özgür hissedecekleri çok daha konforlu ve modern bir çalışma ortamı sunmayı amaçladık. Fonksiyonel ve keyifli bir ortam yaratmayı hedeflediğimiz yeni ofisimizi çalışan dostu fikirlerle şekillendirdik. Büyük bir heyecanla taşındığımız yeni ofisimizde çok daha verimli çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Tüm iş ortaklarımızı yeni ofisimize bekliyoruz” dedi. Çalışanların kendilerini rahat ve mutlu hissettikleri çalışma ortamlarının, şirketlerin başarılarında önemli bir etken olduğunun altını çizen Avdel’in konuşmasının ardından pasta kesilerek tüm çalışanların keyifli vakit geçirdiği bir kutlama yapıldı."

Vaillant Group Türkiye’nin yeni genel müdürlük adresi: Atatürk Mahallesi, Meriç Cd. No:1/4, Ataşehir/İstanbul