Vaillant İş Ortakları ile Bir Araya Geldi



Isıtma sektöründe yer alan Vaillant Türkiye’nin tüm yetkili satıcıları gelenekselleşen ‘Aile Toplantısı’ için 4-6 Şubat tarihleri arasında Kıbrıs’ta bir araya geldi. Vaillant Türkiye’nin gelecek hedeflerini paylaşmak üzere düzenlenen toplantıya 200 yetkili satıcı katıldı. Vaillant Türkiye’nin yöneticileri 2018 yılını değerlendirip, markanın 2019 vizyonunu açıkladılar. 

Toplantının açılışında konuşan Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel, başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirtti. Vaillant Group Türkiye’nin ürünleriyle 2019 yılında da büyümeye devam edeceğini belirten Avdel, “Hedefimiz ERP süreci sonrasında kombi pazarında elde ettiğimiz liderliği sürdürmek ve diğer ürün gruplarında da pazar payımızı artırmak.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Türkiye’nin geçtiğimiz yıl ERP dönüşümünü gerçekleştirdiğini hatırlatan Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Vaillant Türkiye olarak 2015 yılından bu yana ERP’ye hazırlanıyoruz. Oyunun kurallarının yeniden belirlendiği ve Türkiye açısından zorlu geçen 2018 yılında da sektörün öncü firmalarından biri olarak başarılarla dolu bir dönemi geride bıraktık ve 2019’a moralli bir başlangıç yaptık” dedi.

Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır ise Konda Araştırma ve Danışmanlık tarafından Vaillant Türkiye için özel olarak gerçekleştirilen, “Makro Ekonomik Verilere ve Isıtma Sektörüne Genel Bakış” araştırmasının sonuçlarını yetkili satıcılar ile paylaştı. Vaillant Türkiye Pazarlama Direktörü Hazım Bumin de Vaillant Türkiye’nin dijitalleşme çalışmaları ve yeni ürün grupları hakkında bilgiler verdi. Bumin 2019’da birçok yeni ürünü piyasaya çıkaracaklarının bilgisini verdi.