Vaillant Türkiye Bayi Ağı Büyüyor



Foto: Zeynep Yücetaş (AA)

Vaillant'ın Gaziantep yetkili satıcısı Gap Enerji ve Martek Mühendislik, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vaillant Group Türkiye Ülke Müdürü Christoph M. Grosser, törende yaptığı konuşmada, Gaziantep'te doğalgaz pazarının gelişmesiyle birlikte hem bayi ağlarını hem de servis ağlarını geliştirdiklerini vurgulayarak, bugün açılanlarla birlikte 6 bayiye ulaştıklarını belirtti.

Grosser, ''Türkiye genelinde 250 tane bayimiz var. Aşağı yukarı 20 yılda 1 milyon adetten fazla kombi satış ve servisi yapıyoruz. Türkiye'de belli bir gelişme gösterdik. Vaillant olarak 2011 yılında çok yüksek bir büyüme gösterdik. Türkiye'de iklimlendirme pazarı çok gelişti. Bu vesile ile biz de büyüdük. Türk pazarında üç marka ile pazar payımız yüzde 50, pazarda lideriz'' dedi.

Yüksek teknolojili ürünleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla tüketicilerin beğenisini kazandıklarını belirten Grosser, şunları kaydetti:

''Vaillant Türkiye organizasyonu yaklaşık 20 yıldan bu yana kaliteli, uzun ömürlü ve yakıt tasarrufu sağlayan cihazları ve merkezden kendi eğitimli teknikerleriyle verdiği kaliteli servis hizmetleri sayesinde müşteri memnuniyetini sürekli artırıyor. Vaillant, yüzde 100 tüketici memnuniyetini sağlamayı amaç edinerek, tüketicisinin istek ve sorunlarını maksimum düzeyde karşılamayı hedefliyor. Doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte büyüyen Vaillant ailesi ile tüketicilerimize hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Geleceğin akıllı evinin en önemli unsuru akıllı ürünler ve akıllı hizmet. Vaillant, kurulduğu yıldan bu yana tüketicilerine komple ısıtma sistemleri sunuyor. Vaillant Türkiye, sistem çözümlerine yönelik dünyadaki yeni uygulamaları yetkili satıcıları yoluyla tüketicilerine ulaştırıyor. Tüm Türk halkının hem üstün teknolojiye sahip akıllı ürünlerle hem de benzersiz Vaillant hizmetiyle tanışması için büyümeye devam ediyoruz.''