Varyap Meridian’dan 450 Farklı Daire Planı



Varyap tarafından Batı Ataşehir’de inşa edilen Varyap Meridian, 450 farklı daire planıyla konut sahibi olmak isteyenlere alternatif zenginliği sunuyor. Mimari tasarımı ve sürdürülebilirlik odaklı konut geliştirme yaklaşımı ile dikkat çeken Varyap Meridian’da konut alternatifleri farklı ihtiyaçlara ve bütçelere cevap veriyor.

Türkiye’nin ilk ve tek yüksek standartlı yeşil karma projesi Varyap Meridian, 450 farklı daire modeliyle konut sahibi olmak isteyenlere çok geniş bir tercih yelpazesi sunuyor. Mimari projesi RMJM mimarlık ofisi tarafından yapılan Varyap Meridian, tasarımından malzeme kullanımına kadar her aşamada çevreyle uyum ve sürdürülebilirlik kriterlerini gözetmesinin yanı sıra tek bir projede 450 farklı daire planı sunmasıyla da farklılaşıyor.

Toplam 107 bin metrekarelik alana yapılacak Meridian’ın yüzde 90’ı yeşil alandan sadece 10 bin metrekarelik alanı ise binalardan oluşacak. 60, 45, 40, 34, 2 adet 24 katlı olmak üzere 6 bloktan oluşacak projede bin 500 konut yer alacak. Studio, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ile kat bahçeli ve teraslı tasarlanan özel dairelerle 450 farklı daire planı seçeneği oluşturuldu. Proje dahilinde 40 metrekarelik stüdyolardan özel tasarımlı penthouse dairelere kadar çok farklı konut seçeneği bulunuyor.