Vazo Kule’nin Ofisleri Ön Talep Topluyor



Dap Yapı’nın, eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarladığı Vazo Kule, M.Ö. 1600 yılından izler taşıyor. Fener’den başlayıp Tuzla’ya kadar devam eden Türkiye’nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alan proje, Maltepe Dragos’ta yükseliyor. Vazo Kule’nin yan parselinde yaşama geçecek olan Yüksek İstinaf Mahkemesinin yanı sıra bölgede pek çok alışveriş merkezi, üniversite ve hastanenin yanı sıra yapımı planlanan bir fuar ve kongre merkezi bulunuyor.

Ofislerin yüzde 45’i satıldı

Fiyatları 269 bin TL’den başlayan ofislerin yoğun ilgi gördüğü ve yüzde 45 civarında ön satışın gerçekleştiği belirtiliyor. Büyüklüğü 55 – 100 metrekare arasında değişen ofisler, istenildiği takdirde birleştirilerek daha büyük metrekarelerde çalışma alanları elde edilebiliyor.Projenin VIP Asistan konsepti; sekreter, yardımcı personel gibi ihtiyaçlarınızı ortadan kaldırarak, 7/24 özel asistan, back office ve concierge hizmetleri sunuyor. Gelen telefonlar, özel tanımlanan hizmet hattı numarasıyla, firmanızın adıyla açılıyor. Notlar ve posta alınıyor, günlük randevu akışı düzenleniyor, ziyaretçiler karşılanıyor, çay-kahve ikramı yapılıyor, ofis temizleniyor, sinema, restoran, uçak bileti rezervasyonu sağlanıyor. Ofis Yönetim Sistemiyle, işletmenin ihtiyaç duyduğu lobi, asistan odası, toplantı odası, salon gibi yüzlerce metrekarelik alan, maliyetli bir yatırımla satın almak yerine gerektiğinde katkı payı ödenerek kullanılabiliyor.    

6.5 ila 10 yılda amorti ediyor

Bir sekreter çalıştırmanın işverene ayda 3 bin TL’ye mal olacağı hesabıyla, 6,5 ila 10 yıllık sürede kendisini amorti eden Vazo Kule home office’lerin yatırımcıya bedavaya geldiği belirtiliyor. (3000 TL x 12 ay = 36.000.- TL’dir. 10 yılda bu rakam 360.000.- TL’ye denk gelir. 360.000 TL’ye alınan ofis, 10 yıllık sürede ‘bedava’ya gelecektir.)

"Kartal-Maltepe'de proje yapmaya devam edeceğiz"

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kartal’ın İstanbul’un giriş bölgesi olması nedeniyle yakın çevresiyle birlikte giderek geliştiğini belirtiyor. Yılmaz, “ Sahil şeridinde yapılan düzenlemeler, bölgenin değerini artırıyor. Ofis açısından Maslak- Zincirlikuyu- Levent hattı Avrupa yakası için ne ifade ediyorsa, Anadolu Yakasında da Kartal-Maltepe hattı aynı önemi taşıyor. Bu gelişimi, arazi fiyatları ile ihalelerden de izlemek mümkün. E-5’ten bile denize yürüyerek inilebilen bir lokasyon olan Kartal-Maltepe hattında ürettiğimiz konutların yanı sıra, iş yaşamındaki tüm ihtiyaçları A’dan Z’ye karşılayacak olan ofis bloğunu da hayata geçiriyoruz. Bölgenin prestiji paralelinde edinilen gayrimenkullerin değerleneceğini ve önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde katlanarak artacağını öngörüyoruz. Kartal-Maltepe’de çeşitli projeler geliştirmeye devam edeceğiz” diyor.