Vera Group'tan Esenyurt'a Life in Vera



Vera Group, Esenyurt’un Haramidere bölgesinde 1056 konutluk Life in Vera (Sonsuzluktaki Hayat) projesine start verdi.  Dubleks teras dairelerin de bulunduğu projede fiyatlar 63 bin ile 410 bin lira arasında değişiyor. 150 milyon lira büyüklüğündeki proje, tam bir rezidans keyfi vaat ediyor. Life in Vera, 3 blokta, 1056 rezidans ile çatı dubleksi dairelerden oluşuyor. Projede, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Teraslı dairelerin satışı ise ikinci etapta gerçekleştirilecek. Zemin etüdü ve fore kazık çalışmaları İstanbul Üniversitesi’den Prof. Dr. Süleyman Dalgıç rehberliğinde gerçekleştirilen projenin, brüt inşaat alanı 135 bin metrekareyi buluyor.

Projenin İstanbul Maslak Sheraton Otel’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Life in Vera Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sağlam, satışlara kısa bir süre önce başladıklarını, Türk hamamından cep sinemasına, kreşten yüzme havuzlarına, fitness salonlarından resepsiyon hizmetlerine kadar projenin gerçek bir rezidans kalitesinde olduğunu söyledi. Sağlam, otel konseptinde rezidans hizmetlerinin verilebilmesi için yönetim şirketinin de çalışmalarına başlandığını ifade etti.

Hafriyatına başlanan proje, Esenyurt'un en hızlı gelişme ve değerlenmeye açık noktasında E5 ile TEM bağlantı yolunda, Torium AVM ile metrobüs ve otobüs duraklarına yürüyüş mesafesinde konumlanıyor. Arsanın, yaklaşık 300 ortaklı iki sivil toplum örgütünden kat karşılığı alındığını belirten Sağlam, gelişime açık bölgede yakın zamanda kaymakamlık ve belediye binası ile tüm kamu binalarının bir meydanda toplanacağını açıkladı. Projenin sosyal zenginliğine dikkat çeken Sağlam, güvenlik, spor alanları, resepsiyon hizmetleri, yürüyüş yolları, ortak sohbet alanları ve konfor dolu yaşamı ile bu rezidans projesinin avantajlarını dile getirdi.



10 bin konut inşa ediliyor

Süleyman Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü:

"Haramidere diye bahsi geçen bölgede halen inşaatı süren yaklaşık 10 bin konut var. Bu konutların hepsi bittiğinde burası yatırımın parlayan yıldızı olacak. Biz bin konutluk projemizle bölgede önemli bir yer ediniyoruz.  Üstelik inşaat ve hizmet kalitesinin yanı sıra ulaşımı kolay lokasyon da hesaba katıldığında cazip bir fiyatla lansmana çıkıyoruz. Elbette konut teslimine kadar fiyatlar olması gereken noktalara çıkacak."

Yeni Vera'lar yolda

Vera markasıyla yeni konut projeleri geliştireceklerini de açıklayan Sağlam, yeni projelerinin arsasının da şimdiden hazır olduğunu ifade etti.