Vera ile Kolay Montaj Dönemi Başlıyor…



VİKO Artline’ın yeni anahtar serisi Vera ile kolay montaj dönemi başlıyor… Yenilikçi ürünleriyle anahtar prizde tanınan VİKO Artline’ın özel konstrüksiyon ile tasarlanan yeni ürünü Vera, yaşam alanlarına değer katıyor.

Farklı tasarımıyla, doğal renkleriyle…

Farklı tasarımıyla sıva üstü kullanım için işlevsellik, sağlamlık ve kolay montaj özelliklerine sahip bu yepyeni seri beyaz, krem ve ahşap renk seçeneklerine sahip.



Vera ile montaj rahatlığı

Vera, sıva üstü olarak kullanıldığı için montaj kolaylığı özelliği ile ön plana çıkıyor. Vera’nın kablo montajı ve elektrik bağlantısı çok pratik şekilde yapılabiliyor. Duvara monte etmek için de alternatif montaj özellikleri ile rahatlık sağlıyor.

Defalarca kullanım kolaylığı

Vera’nın sıva üstü ürün olmasına rağmen sökülüp takılabilmesi çok kolay. Ürün modül yapısı sebebiyle mekanizması üründen tamamen ayrılarak kablo montaj için ekstra kolaylık sağlıyor. Ürünün üst kapağı alt gövdeye özel konstrüksiyonu sayesinde çok kolayca takılarak montajı tamamlanıyor. Vera, özel kablo giriş kanalları sayesinde iki farklı yüzeyden kablo montajına olanak sağlıyor.