Villeroy & Boch Karo Seramik ve Banyo Ürünleri UNICERA'da



Villeroy & Boch, 7 - 11 Nisan 2010 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 22. Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı UNICERA’da özgün ve şık tasarımlarıyla yer alacak. UNICERA Fuarı’nda, 'House of Villeroy & Boch' çatısı altında banyo ve yaşam alanlarından oluşan bölümlerin yanısıra yaratılan soyut mekanlarda da Villeroy & Boch karo seramik ve banyo ürünlerinden oluşan ürün gamı da ziyaretçilerle buluşacak.

Sergilenecek Aimée, Melrose Illusion, Bianco Nero serilerinin yanısıra markanın yeni karoları La Diva, Ivoire, Just Because, New Tradition, Chérie, Twilight, One&Only, Lavestido ve X-Plane fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Unicera Fuarı’nda, sadece tasarım ve kalite olarak değil teknoloji ve inovasyon alanlarında da iddialı olan Villeroy & Boch banyo ürünleri Aveo ve My Art Emotion Küvetleri, Squaro Superflat duş teknesi, Metric Art Lavabo ve City Life mobilya serisi, Pure stone serisi, Hommage serisi, Siyah Memento serisi, La Belle serisi, La Fleur Armatür, Square Exclusive Armatür, Source Flow armatür ve Cult armatürleri, şıklıkları ve çevre dostu işlevsel özellikleriyle göz dolduracak.

Eczacıbaşı çatısı altında Türk tüketicisi ile 2008 yılında buluşan Villeroy & Boch’un dağıtım ve satışı Eczacıbaşı Topluluğu kuruluşlarından Intema tarafından gerçekleştiriliyor. Villeroy & Boch, geleneksel ve inovatif komple banyo çözümleri, birbirleriyle uyumlu karo seramik ve banyo ürünleri ile farklı yaşam alanları yaratıyor.