Villeroy&Boch’tan Yeni Architectura



Sistem sayesinde ürün yelpazesinin modüler yapısı net ve kolaylıkla anlaşılabiliyor. Yuvar-lak, dikdörtgen ve oval olmak üzere üç farklı formda bulunan lavabo alternatifi  üç şe-kilde mevcut: gömme, yarı gömme ve tezgahaltı...

Architectura ile her plan gerçeğe dönüşebilir

Architectura’nın minimalist tasarım dili basit geometrik şekilllerden ilham alıyor. Yuvarlak, dikdörtgen ve oval formları ve kolay monte edilebilir olması iç tasarımda özgürlüğü mümkün kılıyor. Villeroy & Boch’un evrensel montaj sistemi sayesinde, taş, cam veya ahşap hangi malzeme olursa olsun kurulum kesimleri aynı ölçülere sahip. Dairesel kesim yardımı ile üç formun herbirine doğru ve hizalı olarak kurulabilen yüzeye monte lavabo-lar, konut ve otel gibi büyük ölçekli projelerde planlama özgürlüğü getiriyor. Gömme ve tezgahaltı dahil tüm lavabolar sırlıdır. Lavabolar dengeli formları, mükemmel oranları ve simetrileri ile Cult ve Subway armatür serileri ile kombin edilebiliyor.

Architectura’da toplam 15 model seçeneği bulunuyor. Her üç form ile uyumlu dokuz lavabo, iki duvara monte tuvalet, iki arka duvara monte tuvalet ve pisuvar. Bunların herbiri oval, yuvarlak ve dikdörtgen lavabo ile eşleşebiliyor.    

Yeni nesil hijyenik tuvaletler

Architectura, DirectFlush sistemi ile donatılmış tuvalet düzenlemeleri ile yeni hijyen stan-dartlarını belirliyor. DirectFlush 3 ila 4,5 litre kadar su tüketiyor. Alışılmışın dışında, su gelen her yer tamamen sırlanarak, hızlı ve kolayca temizleniyor. Bu da kendi içinde zaman ve para tasarrufu sağlıyor. Benzer tasarruflar CeramicPlus kaplama ve kolay çıkarılabilir QuickRelease kapak seçeneği ile de sunuluyor. DirectFlush özellikle hijyenin sıkı olarak takip edildiği hastane, kalabalık kamu alanları ve özel mülkler için de ideal bir ürün.

Patentli kartuş ViChange ile yenilikçi pisuvarlar

Fonksiyonel ve minimalist; yenilikçi pisuvar tasarımı ile özellikle kamusal alanlar için uy-gundur. Esnek su girişi ve ayarlanabilir atık çıkışı ile 55 milimetre yükseklikteki pisuarı kur-mak son derece kolay. Kartuş ViChange fonksiyonel bir ürün, pisuvarın duvardan çı-karılmasına gerek kalmadan sifon değiştirmeye izin veriyor. Yüksek kullanım oranları göze alındığında havaalanı ve stadyum gibi mekanlarda bir ila dört kereye kadar sifonları değiştirmek gerekiyor. Bu açıdan ViChange sisteminin sağladığı tasarruf açıkça mey-dana çıkıyor ve işlevselliğine ek olarak kamu ve yarı kamu alanlar için de uygun. Patentli sifon kartuşunu değiştirmek dört basit adımdan oluşuyor ve araç gerektirmiyor. Vi-Change’in bakım kolaylığı tıkanıklık riskini ortadan kaldırıyorve seramik kapak filtre işlevi görüyor. Kullanıcıları otomotik olarak algılayan ve kullanım sonrası su akımını tetikleyen ProDetect pisuarlar ile uyumlu kullanım seçeneği de mevcut. ProDetect sistemi dayanıklı, güvenilir ve su tasarrufu sağlayan bir sistem.