Villeroy&Boch’un Yeni Duvar ve Yer Serisi: Opulent Chic



İhtişamlı ve lüks bir estetiğe sahip bu yeni seri, modern bir stille harmanlanırken, tarihi ve uzak coğrafyaları seyahate davet ediyor. Kültürel ve tarihi etkiler tasarımlara özenle ve bağımsız bir şekilde yansıtılıyor. Seri otantik gücünü karakteristik materyal, tasarım ve yüzey kombinasyonlarından alıyor.

Opulent Chic Serisi’nde sıcak renkler tercih edildi. Kremden kahveye opak renk tonları ve lüks vurgular içeren altın rengi seride ön plana çıkıyor. Duvar için saten mat yüzeye sahip seramik fon karolar 30x90cm ölçülerinde; krem, cappuccino ve kahve renklerinde…  Yine 30x90 cm formatındaki sofistike dekorlar ise krem-gold ve kahve-gold renk seçenekleriyle sunuluyor. Krem-gold ve kahve-gold renk seçeneklerine sahip 10x90 ve 10x30 cm bordürler ve 15x60 cm süpürgelikler karolarla mükemmel bir uyum sağlıyor ve tasarım seçeneklerini artırıyor. Kahve ve gold renklerini kombinleyen ve el işçiliği ile yapılmış 30x30 cm porselen mozaik ise, duvar ve zeminler için özel olarak tasarlanmış bir dekoratif unsur olarak ön plana çıkıyor.

Gerek ev içi mekanlar, gerekse otel lobileri, gurme restoranlar ve lüks butikler gibi yaşam alanlarında kullanılabilen Opulent Chic serisi, 30x60 cm ve 30x30 cm koyu kahve yarı parlak porselen yer karoları ile tamamlanıyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.villeroy-boch.com

Reklam Goruntulenme Bolumu