Vista System’den Yeni Konnektör



Hızlı büyüyen bir öncü ve Modüler Kavisli Çerçeve Teknolojisi’nde (MCFT) dünya liderinden olan Vista System Uluslararası, oda ve koridor köşesi gibi sağ açılı noktalarda, duvara dik işaretlerin montajı için tasarlanmış yeni bir konnektörü tanıtıyor.

Yeni konnektör, dekoratif bir alüminyum boru içerisine saklanmış bir vidalama çubuğuna lehimlenmiş bir köşeli renkli teneke çubuktan oluşuyor. Vista System’in Duvara Dik İşaretler grubundaki ürünlerini destekleyen konnektör, köşeye 4 vida kullanılarak kolayca monte ediliyor.

Monte edilen işaret herhangi bir uzunlukta olabilirken duvara yaptığı çıkıntı boyutu en fazla 700 mm genişliğe sahip olabiliyor.

MCFT (Modüler Kavisli Çerçeve Teknolojisi), işaret endüstrisi için yeni bir konsept ve modüler ve müşteriye özel tasarımlanan işaretler arasındaki boşluğu doldurmak amacıyla tasarlandı. MCFT, modern modüler sistemin avantajlarını, yüksek oranda müşteriye uyarlanabilen çözümler sunma ve böylece müşterinin her bir proje için özel ihtiyaçlarını karşılayabilme esnekliğiyle beraber sunuluyor.