VitrA-Artema ve İş Ortakları "Her Koşulda, Hep Birlikte Zirvede!"



VitrA-Artema 2006 İş Ortakları Toplantısı, yetkili satıcılar ve Eczacıbaşı Yapı Grubu temsilcilerinden oluşan 250 kişinin katılımı ile 26-29 Ocak 2006 tarihleri arasında Antalya Rixos Premium Belek Otel'de düzenlendi.

VitrA-Artema 2006 İş Ortakları Toplantısı'nda "Her koşulda, hep birlikte zirvede" sloganı ile bir araya gelen VitrA-Artema yetkili satıcılarına Eczacıbaşı Yapı Grubu yöneticileri tarafından 2005 yılı performans sonuçları aktarıldı ve 2006 yılı vizyon, hedef ve pazarlama stratejileri, iş ortaklarıyla paylaşıldı.

28 Ocak Cumartesi gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında Eczacıbaşı Topluluğu Genel Koordinatörü ve CEO'su Dr. Erdal Karamercan, "2005 Değerlendirme / 2006'ya Bakış" konulu açılış konuşmasında ekonomik gelişmeleri, Eczacıbaşı Topluluğu Şirketleri'nin 2005 sonu itibari ile dünyada ve Türkiye'de geldikleri noktaları ve yeni yatırımları katılımcılarla paylaştı.
VitrA-Artema markalarının satışını gerçekleştiren İntema'nın Genel Müdürü Atalay Gümrah'ın "2005 Sonuçları/ 2006 Hedefleri" konulu konuşmasının ardından katılımcıların iş yaşamlarından kesitler buldukları tiyatro gösterisi hoş bir sürpriz oldu. Toplantının öğleden sonraki bölümünde üretici kuruluşların pazarlama müdürleri, ürün yeniliklerini ve pazarlama stratejilerini aktardılar ve Yapı Grubu genel müdürleri ile sohbet bölümü gerçekleştirildi.