VitrA Sağlıklı Banyolar İçin Harekete Geçti



 VitrA’nın “VitrA Temiz Tuvalet-Daha Temizi Yok.” kampanyası kapsamında hazırlanan reklam filminde, VitrA İnovasyon Merkezi’nde geliştirilen yenilikçi fikirlerle her zaman temiz kalan asma klozetlere dikkat çekiliyor. Her 10 kişiden 6’sının daha önce hiç tanışmadığı asma klozetleri yaygınlaştırmayı hedefleyen reklam filminde, çocuğuna tuvalet eğitimi veren bir anne, asma klozetlerin ne kadar güvenilir olduğunu anlatıyor. Kampanya, VitrA asma klozetlerin neden “daha temiz” olduğunu farklı özellikleri üzerinden anlatan 6 reklam filmiyle, dijital mecralara da taşınıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

VitrA asma klozetlerin her zaman temiz kalmasını sağlayan yenilikçi fikirler:

-Gizli montaj özelliği sayesinde, asma klozetlerin pürüzsüz dış yüzeyi kir tutmuyor, tek hareketle kolayca temizleniyor.

-Asma klozetlerde kullanılan iyon katkılı VitrA Hygiene yüzey teknolojisi, zararlı bakteri oluşumunu %99’a kadar engelliyor.

-VitrA Clean teknolojisi sayesinde, kir ve kirli su yüzeyde tutunmuyor, böylece güçlü temizleyicilere ihtiyaç duyulmadan kolayca temizlik yapılabiliyor.

-VitrA Rim-ex bakterilere saklanacak kanal bırakmıyor, patentli teknolojisi suyun hazne içerisinde her yeri temizlemesini sağlıyor.

-VitrA Fresh deterjan haznesine sahip asma klozet, her yıkamada hijyen sağlıyor, kireç ve kokuyu önlüyor.

-Asma klozetin sök-tak kapağı rahatça çıkarılıp temizleniyor, kolayca geri takılıyor.