VitrA'dan Infinit



Yeni bir malzeme teknolojisi olan Infinit, başka malzemelerle elde edilemeyen net çizgiler, ince kenarlar ve keskin dönüşler yaratarak, sınır tanımayan bir form zenginliği sunuyor. Dayanıklı bir kompozit malzemeden üretilen lavaboların pürüzsüz yüzeyi, ömür boyu beyaz ve parlak kalıyor; hasar gördüğünde basit bir işlemle tamir edilerek eski halini alıyor. Hijyen ve kolay temizlenme özelliğine sahip Infinit lavabolar, dokunulduğunda sıcaklık hissi uyandırıyor.

Çanak lavabolarda devrim

Fransız mimar, sanat yönetmeni ve tasarımcı Christophe Pillet, VitrA’nın tasarımcı ve mimarlara sınırsız esneklik sunan Infinit teknolojisini kullanarak, 5 farklı çanak lavabo tasarladı. Pillet’nin imzasını taşıyan Memoria koleksiyonunda yer alan lavabolar, her banyoya uygun çözümler sunuyor. 40 cm’lik yuvarlak ve kare lavabolar, dar banyolar için ideal. 80 cm’lik oval ve dikdörtgen lavabolar, suyun sıçrama derdini ortadan kaldırıyor. TV ekranını andıran formdaki lavabo ise “benim lavabom herkesten farklı olsun” diyenlerin tercihi.
 
Infinit nedir?

Almanya’da üretilen, yüksek kalite ve dayanıklılığa sahip kompozit bir malzeme. Mermer, kum ve kuvars taşı gibi doğal minerallerin özel bir reçine ile birleşiminden oluşuyor.

Neden Infinit?

-Sağlam ve dayanıklı
-Ömür boyu beyaz ve parlak
-Hijyenik ve kolay temizlenen
-İnce ve keskin hatlarıyla yalın