VORNE Tanıtım Aracı Dünyayı Dolaşıyor



VORNE tarafından 2008 yılı Ağustos ayında projesi ve yapım süreci tamamlanan VORNE Tanıtım Aracı, yollarda. Firmanın Türkiye ve yurt dışında katıldığı fuarlarda, açılış törenlerinde büyük ilgi gören araç, çok iyi düzenlenmiş bir teknik bilgilendirme gezici ofis görevini de yerine getiriyor.

VORNE Bayi Koordinatörü Umut Aslan, VORNE Tanıtım Aracı ile yaptıkları yolculukları şöyle anlatıyor:

VORNE Tanıtım Aracı Bulgaristan'da"Ramazan ayında bayilerimize çeşitli illerde iftar yemekleri düzenledik. Eylül ayında Bulgaristan Plovdiv'de, Ekim ayında Suriye Şam'da, İzmir'de Yapı 2008 ve Antalya'da Baucon Yapex fuarlarına katıldık; inanılmaz bir ilgi ve beğeni topladık. Tanıtım aracımız gittiği her yerde hem pencere üreticilerinin, hem de nihai tüketicinin büyük beğenisini kazandı. Ürünlerimizi, sistemlerimizi tüketicinin ayağına kadar götürebildiğimiz için de kalitemizi ve VORNE markasını her kesime duyurma ve gösterme fırsatımız oldu".

VORNE bayisi Bayındır Aksesuar'ın yeni merkezinin açılışını yapan İleri Kalıpçılık Genel Müdürü Ömer İleri de açılış töreninde hazır bulunan VORNE Tanıtım Aracını davetlilere tanıttı. Görkemli açılış töreninde VORNE bayileri ve davetliler, aracın marka ve ürün tanıtımında VORNE'nin yenilikçi yüzünün pencere sektöründe yeni bir sayfa açacağı konusunda birleştiler.

VORNE Tanıtım Aracı Suriye'de