White-Westinghouse, Buzdolabına Yeni Boyut Kazandırdı…



Elektrikli ev aletlerinde 100 yıla yaklaşan geçmişiyle, beyaz eşyada teknolojiye öncülük eden isimlerden White-Westinghouse, gardrop tipi buzdolabına yeni bir boyut kazandırdı. White-Westinghouse’un 100 cm enindeki yeni HSE modeli, toplam 700 litrelik iç hacminin 450 litrelik bölümünün buzdolabına ayrılmış olması nedeniyle, gardrop tipinde, tüketiciye hem en geniş ölçüyü sunmuş oldu, hem de derin dondurucunun egemenliğine de son verdi.

White-Westinghouse’un gardrop tipi yeni HSE modelinde, su ve buz pınarı olan HSE 6970 ve olmayan HSE 7000 şeklinde iki farklı seçenek yer alıyor. HSE modeli, A sınıfı olması nedeniyle enerji tasarrufu sağlarken, paslanmaz çelik renge uygun gri gövdede, parmak izi bırakmayan çelik ön yüzey de, kullanım rahatlığı sunuyor. 36 dBA’lık düşük ses seviyesi ile yaşam konforuna katkı sağlayan HSE modeli, antibakteriyel iç yüzeyi ile de yiyeceklerin en sağlıklı biçimde en uzun süre saklanabilmesine olanak tanıyor.

250 litrelik bölümü derin dondurucu, 450 litrelik bölümü buzdolabı

100 cm eniyle sınıfının en geniş ölçüsüne sahip olan White-Westinghouse HSE 6970 ve HSE 7000 buzdolapları, geniş buzdolabı hacmiyle de kullanıcılarını mutlu eden bir işlevsellik sunuyor. Gardrop tipi buzdolaplarında, derin dondurucu bölümün daha geniş alan kaplaması geleneğini yıkan HSE modelinde, 700 litrelik toplam iç hacmin, 250 litresi derin dondurucuya, 450 litrelik kısmı da buzdolabı bölümüne ayrılıyor. Böylece White-Westinghouse HSE kullanıcıları, soğutucu bölümünde yer sıkıntısı yaşamadan, gardrop tipi buzdolabı kullanabilmenin ayrıcalığını yaşamış oluyor.

Beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinde prestij ve konforun simgesi olan White-Westinghouse’un yeni HSE 7000 gardrop tipi buzdolabı 3.290 dolar, su ve buz pınarlı HSE 6970 modeli ise 3.890 dolarlık fiyatla, Türkiye’de hazır mutfak ve beyaz eşya bayilerinden oluşan 140 satış noktasında satışa sunuluyor. White-Westinghouse, tüm ürünler için 2 yıl, soğutuculara ait kompresör, evoperatör ve kondenser için de artı 5 yıl garanti olanağı sağlıyor.