WILO, Yetkili Servislerini Buluşturdu



WILO’nun geleneksel 'yetkili servisler toplantısı', 29 Ocak Cumartesi günü Via Otel’de gerçekleştirildi. Türkiye genelinden 70 yetkili servisin katıldığı toplantıda, satış sonrası hizmetler alanında 2010 yılında yürütülen çalışmaların yanısıra 2011 hedef ve beklentileri paylaşıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada pompa ve pompa sistemleri sektörünü değerlendiren WILO Türkiye Genel Müdürü ve Yakın Doğu Bölge Müdürü Ercüment Yalçın, 2010’un WILO için verimli bir yıl olduğunu ve 2011’den beklentilerinin yüksek olduğunu açıkladı.

WILO’nun başarısında satış sonrası hizmetlerin büyük önemi olduğunu belirten Yalçın, bu alanda kalite çıtasının her geçen gün yükseldiğine dikkat çekti. Hedeflerinin yüzde 100 müşteri memnuniyetini yakalamak olduğunu söyleyen Yalçın, 2011 yılının ilk çeyreğinde WILO Merkez’in Tuzla Orhanlı bölgesinde bulunan sektördeki ilk Leed sertfikalı yeşil binaya taşınacak olmasının mutluluğunu yaşadığını belirtti. Ercüment Yalçın WILO’nun eğitime verdiği öneme de değinerek, servis ve hizmetler alanında bu yıl da yoğun bir eğitim takvimi hazırladıklarını sözlerine ekledi.

Yalçın’ın ardından söz alan WILO Türkiye Bina Teknolojileri Satış Müdürü Özgür Oğur, satış sonrası hizmetler ile ilgili 2010 yılının genel değerlendirmesini yaptı. WILO Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Tolga Ünal ise 2011 yılı hedeflerini katılımcılara aktardı. Toplantıya konuk konuşmacı olarak katılan Dr. Murat Bilgili ise 'Kurumsal Aidiyet ve İletişim' konulu bir seminer verdi. 

En başarılı yetkili servislerin ödül aldığı törenle sona eren toplantıda, 'en yüksek ciro' alanında Akser Teknolojik Hizmetler Ltd. Şti., 'en yüksek büyüme' alanında Vilteksan Teknik Tesisat Sistemleri Ltd. Şti. liderliğe ulaştı. 2010 yılındaki başarılı çalışmaları ile Hür Teknik firması 'WILO kurumsal gelişim ödülü'nü almaya hak kazandı. Gerçekleştirdiği yenileme projeleri ve hizmet kalitesindeki performansı ile Aytaç Elektrik ve Bobinaj firması 'en başarılı yenileme' ve 'en iyi hizmet' kategorisinde iki ayrı ödül birden aldı.