Wilo'dan Wilo-Atmos GIGA-N



Enerji kaynaklarının akıllı ve verimli kullanıldığı bir dünya için çözümler sunan Wilo, kullanıcı dostu ürünlerine bir yenisini daha ekliyor. Markanın CronoNorm-NL serisinde yer alan Wilo-Atmos GIGA-N, endüstriyel proseslerden enerji santrallerine, ısıtma, soğutma ve iklimlendirmeden su temini ve yangın sistemlerine kadar büyük-küçük pek çok bina ve işletmenin farklı uygulama alanlarında kolaylıkla kullanılabiliyor. Kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkan Atmos GIGA-N hem enerjiden hem de zamandan tasarruf sağlıyor.

 

Reklam Goruntulenme Bolumu

 

Çok amaçlı kullanıma uygun uzun ömürlü salmastralı pompa 
Wilo’nun yeni ürünü Atmos GIGA-N, -20°C ila +140°C geniş ısı aralığında kullanılabilmesi ve paslanmaz çelik, bronz malzeme opsiyonlu çarkı sayesinde çok farklı uygulama alanlarında dahi tercih sebebi oluyor. Sürekli işletim için tasarlanan Atmos GIGA-N, korozyona dayanıklı kaplamaları ve ömürlük yağlandığı için bakım gerektirmeyen rulmanlı yatağı sayesinde uzun bir kullanım ömrüne sahip. TS EN 733’e uygun olarak boyutlandırılmış tesisat ve standart bileşenlerinin kullanımı sayesinde olası bir acil durum karşısında oldukça hızlı bir şekilde onarılabilen Atmos GIGA-N, bakım gerekmesi durumunda ise ara parça kaplinin, motorun veya pompa muhafazasının sökülmesine gerek kalmadan mekanik salmastranın hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilmesine olanak sağlıyor. Maksimum 150mss basma yüksekliği ve 1000m3/h debi kapasitesinde çalışabilen Atmos GIGA-N, 55°C kadar ulaşan dış ortam sıcaklığında bile performansından ödün vermeyen IE3 motor (opsiyonlu IE4) kullanımı sayesinde yüksek verimlilik seviyesi ile enerji tasarrufunda da fark yaratıyor. 

Sorunları önceden tespit eden maksimum sistem işletim güvenilirliği
Wilo-Atmos GIGA-N, EFC dönüştürücü ile ağa bağlanarak tehlike oluşturacak durumları önceden tespit edebilmek için pompa yatağında bir sıcaklık ve titreşim denetimi uygulanacak şekilde tasarlanabiliyor. Wilo, bu özelliğin aktif olmasını isteyen kullanıcılar için işletime almadan bakım hizmetleri ve WiloCare kadar oldukça geniş bir hizmet paketi sunuyor. Her şey dahil sorunsuz WiloCare paketinde yer alan uzaktan izleme özelliği sayesinde sistemin işletim güvenilirliği artırılırken kullanım ömrünün uzatılmasına da katkı sağlanıyor.