XPS Isı Yalıtımı Sanayicilerinden Yapı Fuarı'na Davet

Bahar ayları, konut ve işyerleri için tadilatın yapıldığı dönemlerdir. Bu tür bir tadilat için zaman kadar önemli bir diğer unsur ise kullanılan ürünlerdir. Binalarına ısı yalıtımı yaptırmak isteyen ancak doğru ürüne karar veremeyen ve işin uzmanına ulaşmakta zorluk çekenler, XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği’nin Yapı Fuarı’nda yer alacak standını ziyaret ederek, en doğru çözümlere ulaşabilirler.





Isı yalıtımı bilinci eksikliğini ülkemizin en önemli sorunlarından biri olarak gören XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 30 Nisan- 4 Mayıs 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yapı Fuarı’nda ücretsiz bilgilendirme hizmeti vererek, nihai tüketiciye destek olmayı hedefliyor.



XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Durmuş Topçu , ısı yalıtımının püf noktaları ve XPS ısı yalıtım levhalarının avantajları konusunda bilgi almak isteyenleri derneğin Yapı Fuarı’ndaki 7608 numaralı standına davet ediyor. Topçu, dernek tarafından ayrıntılı bilgiler verilerek, tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda en doğru adrese yönlendirileceğini belirtiyor.



Fuarda ayrıca XPS ile ısı yalıtımını anlatan broşürlerin yanı sıra sektördeki firmalar, son gelişmeler ve projelerle ilgili güncel haberlerin yer aldığı XPS Bülten de dağıtılacak.  



Derneğin üyeleri: Dow Türkiye, İzocam, Eryap, ODE, BTM, Polypet, Sincan Styropor, Yalteks, Pakpen ve B-Plas.