Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu



Bu yıl 6.’sı düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri , 30 Nisan 2009 Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Törenin açılış konuşmasını Doğa Sektörel Yayın  Grubu Başkanı İsmail Ceylan yaptı. Altı yıldır düzenli olarak verilen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri konusunda başlangıçta tereddüt yaşadıklarını belirten Ceylan, "Başladığımız yıllarda cesaretimizi toplamak zor oldu. Çünkü reklam verenlerimiz arasında ödül alan ve alamayanların olacak olması açıkçası bizi düşündürdü. Ancak sektördeki paydaşlarımız gereken desteği vererek bizi cesaretlendirdiler" dedi.

Ardından söz alan ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Orhan Turan ise yaşanan ekonomik kriz ortamında Çorlu’da 40 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’nin en büyük ikinci camyünü tesisini hizmete soktuklarını belirterek, "Biz, bugüne kadar hep kriz dönemlerinde yatırım yapmış bir firmayız. Çünkü bu ülkeye ve sektörün geleceğine güveniyoruz. Aldığımız bu ödüller bizi daha da kamçılıyor" dedi.



Yalıtım Dergisi tarafından organize edilen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2008’de "Yılın Yatırımı" ödülünü Tekirdağ Çorlu’da yer alan Starflex Camyünü Üretim Tesisi ile ODE Yalıtım San. ve Tic. A.Ş. kazandı. "Yılın Isı Yalıtımı Ürünü" ödülünü İzober Rock-Wool Mantolama Levhası ile Beşler Tekstil San. ve Tic. A.Ş. kazanırken "Yılın Su Yalıtımı Ürünü" ödülünü Sikalastik-490T ürünü ile Sika Yapı Kimyasalları A.Ş., "Yılın Ses Yalıtımı Ürünü" ödülünü Blue’s Desibel ürünü ile Mardav Yalıtım A.Ş. ve "Yılın Yangın Yalıtımı Ürünü" ödülünü de İzober Rock-Wool Sanayi Levhası ile Beşler Tekstil San. ve Tic. A.Ş. almaya hak kazandı.

Yalıtım Dergisi Yazıişleri kadrosu ve Doğa Sektörel Yayın Grubu editörler kurulu üyelerinden oluşan organizasyon komitesi tarafından, yalıtım bilincinin artırılmasına ve sektörün gelişimine yönelik yaptığı çalışmalarla kabul ve takdir görmüş kişi, kurum veya kuruluşlara verilen "Yalıtım Sektörüne Katkı Özel Ödülü" ise Era Yönetim Hizmetleri Yangın Test Laboratuarı ’na verildi.

Doğa Sektörel Yayın Grubu’nun ana sponsorluğunu üstlendiği Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2008 ödül töreni, ODE Yalıtım, Sika, Mardav, İzober, Stroton, Geser-Parex, Çukurova Yalıtım, Yapıser, Alpa İnşaat, Fixa ve Era Yönetim firmalarının sponsorluğunda gerçekleştirildi.