yapi.com.tr 2007 Almanak 15 Aralık’ta yayında!



www.yapi.com.tr 2007 Almanağı, mimarlık ve yapı sektörünün nabzını tutan www.yapi.com.tr’de 2007 yılı boyunca derlenmiş haberlerin bir arada bulunabileceği benzersiz bir kaynak.

Almanakta mimarlar ve yapı profesyonelleri 2007 yılına ait seçilmiş önemli haberleri, etkinlikleri, yarışmaları, yayınları, sektörel haberleri ve özel incelenen gündem dosyalarına ulaşabileceklerdir. Arama sonuçları bir liste halinde görülebilir ve haber detayları www.yapi.com.tr’den okunabilir özellikte olacaktır. 2007 yılı boyunca gündem oluşturmuş haberler konu başlıkları altında gruplanacak, yılın belirli bir ayında ya da günündeki haberler takvim yardımıyla seçilerek, tarih sıralamasına göre listelenebilecektir. Önemli haberler, etkinlikler, yarışmalar, yayınlar ve sektörel haberlere ait özet makaleler bütün yılın gelişmelerine ışık tutacak, hepsini birarada yorumlayacaktır.

Yapı-Endüstri Merkezi’nin haber ve bilgi portalı www.yapi.com.tr ile 2007 yılındaki mimarlık ve yapı dünyasındaki gelişmeleri değerlendirin. 2007 yılında mimarlık ve yapı alanında neler olduğunu merak ediyorsanız 15 Aralık’ta www.www.yapi.com.tr/almanak adresine uğrayın.

www.yapi.com.tr
www.yapi.com.tr, mimarlık ve yapı sektöründe 2001 yılından bu yana hizmet veren kapsamlı ve uzmanlaşmış bir portaldir. www.yapi.com.tr, güncel ve sürekli gelişen içeriğinde mimarlık, yapı sektörü, kent, çevre gibi alanlarla ilgili haber ve gelişmelere yer verir. Mimarlık ve yapı dünyasında faaliyet gösteren profesyonelleri, eğitimcileri, öğrencileri ve hedef kitlesini oluşturan diğer kişi, kurum ve kuruluşları ortak, geniş ve interaktif bir platformda buluşturmayı hedefler. www.yapi.com.tr, Yapı-Endüstri Merkezi'nin 40 yıllık deneyiminin ve güvenilirliğinin Internet dünyasındaki aynasıdır.