Yapı-Endüstri Merkezi, İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) Üyesi Oldu



İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun Müstesna Etkinlik Alanları üyeleri ile bir arada yer alacak olan, Yapı-Endüstri Merkezi’nin Fulya’daki mekanı, İstanbul’da yapılacak ulusal ve uluslararası organizasyonlara daha sık ev sahipliği yapacak.  

Yapı-Endüstri Merkezi, etkinlik sektörünün ulusal ve uluslararası önde gelen kuruluşlar nezdinde İstanbul'u temsil eden tek kuruluş olan "İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun (ICVB)" üyeleri arasına girdi. Yapı-Endüstri Merkezi, ICVB üyeliği ile ulusal ve uluslararası organizasyonlardaki yerini daha da güçlendirirken İstanbul’un tanıtımına da katkıda bulunmayı hedefliyor.

İstanbul’un kalbinde alternatif bir etkinlik mekanı

Yapı-Endüstri Merkezi, İstanbul’un kalbi Fulya’da 1.000 metrekare alanı ve 7 metre tavan yüksekliği ile esnek kullanım potansiyeline sahip ana toplantı salonu ve çok amaçlı etkinlikler için kullanılabilen paralel toplantı odaları ile 5 kişiden 800 kişiye kadar farklı kapasitelerde içerik ve konseptte birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.



Yapı-Endüstri Merkezi, uluslararası/ulusal konferans ve oturumlar, konser, kutlama, eğlence, oyun etkinlikleri, fotoğraf ve video çekimleri, özel toplantılar, sergiler ve ürün-firma lansmanları için alternatif etkinlik mekanı sunarken aynı zamanda uzman kadrosuyla kurumsal firmaların eğitim ve seminerleri için tam ve yarım günlük toplantı paketlerini, anahtar teslim etkinlik çözümleri, içerik danışmanlığı, iletişim danışmanlığı, ikili iş görüşmeleri için organizasyon hizmetlerini de dâhil ederek firmalara özel çözümler geliştiriyor.

Kâr amacı gütmeyen tarafsız bir şehir tanıtım ve pazarlama örgütü olarak TUGEV bünyesinde 1997’de kurulan ICVB ise, Türkiye ve özellikle İstanbul’un kongre, konferans, fuar ve sergileme olanaklarını yurt dışında ve içinde tanıtarak kongre ve konferans turizmini özendirmek, kentin ve ülkenin tanıtımına katkıda bulunarak turizmin geliştirilmesini sağlamak amacıyla faaliyet gösteriyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu