Yapı Fuarı 12 Ay 24 Saat Açık!



Türk yapı sektörünün en büyük fuarı olan Yapı Fuarı-Turkeybuild internet ortamına taşındı.

www.yapifuari.com.tr ya da www.turkeybuild.com.tr üzerinden doğrudan ulaşılabilecek olan sanal fuar uygulamasında kullanıcı, istediği firma ya da ürünlerden oluşan kısa ya da favori listeler de oluşturabilecek.

YEM Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Tolga Türkanık, Yapı Fuarı-Turkeybuild ile olan etkileşimleri bütün yıla yayma isteğinden dolayı böyle bir uygulamaya karar verdiklerini belirtti. Türkanık, sanal fuar uygulamasının fuarı kaçıranlara, fuarı tekrar gezme olanağı sunduğunu kaydetti.

Tolga Türkanık, sanal fuar uygulamasının kullanıcıya fuarı istediği gibi gezme avantajı da sağladığını ifade ederek, “Bu, insanların daha planlı, daha nokta atışı yapabilecekleri sanal bir uygulama. Fuara girdiğinizde, fuarın haşmeti, enerjisi sizi alıp götürür. Ne aradığınızı planladıysanız bile, başka şeyler de ilginizi çekebilir, adeta kaybolabilirsiniz. Bu uygulamada ziyaretçiler aradıkları konuya odaklanmış olacak. Fuarın bütün bir yıl boyunca da gezilmesini sağlayacak. Ayrıca fuara katılan firmaya da tüketiciden daha fazla geri dönüş olacak” şeklinde konuştu.

Türkanık, kullanıcıların sanal yapı fuarı uygulamasına girdiğinde, yerleşim planı ile beraber fuar salonlarını gördüğünü, buradan da firmalara ulaşabileceğini belirtti. Türkanık, “Firmaya geldiğinizde ise, buranın üstünü tıklayıp firmanın logosu, stant fotoğrafı, firmanın web sayfası, e-postası, ürünleri ile ilgili detaylı bilgiler görülebilecek. Bu ürünler ile ilgili detaylı bilgilere tıkladığınızda da Yapı Kataloğu sayfasına giriyorsunuz. Oradan daha detaylı bilgilere; ürün uygulamalarından tutun da, ürün fotoğraflarına kadar her şeyi katalogda görebiliyorsunuz” dedi.

Türkiye’de ilk olan sanal fuar uygulamasının, yabancı ziyaretçiler için de İngilizce versiyonu bulunuyor.  Ücretsiz olarak fuar ziyaretçilerinin hizmetine sunulacak uygulama, bugünden itibaren kullanılabilecek.

 

Sanal yapı Fuarı-Turkeybuild

Resim Galerisi Burada Görünecek
Konu Başlıkları Burada Görünecek