Yapı Fuarı'nı 92 Bin Kişi Ziyaret Etti

Türkiye’nin yapı sektöründeki en önemli etkinliği olan “30.Uluslararası YAPI/ TURKEYBUILD 2007 İstanbul Fuarı”, 2-6 Mayıs 2007 tarihleri arasında 92.942 ziyaretçiyi ağırladı.

Bu yıl 40. yılını kutlayan Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1978 yılından beri düzenlenen “YAPI/ TURKEYBUILD İstanbul Fuarı” bu yıl da yapı sektörünün en büyük buluşma noktası oldu. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/ Beylikdüzü’nde, yapı sektöründeki yenilikleri, yatırımcı kamu kuruluşlarının, mimarların, mühendislerin, son kullanıcıların ayağına götüren fuarda firmalar, inşaat malzemesi ve teknolojisi konusunda her türlü malzeme ve hizmetlerini etkin bir şekilde tanıtma fırsatı elde ettiler.

30. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2007 İstanbul Fuarı kapsamında Türk yapı sektörünün yurtdışında tanıtımı için yabancı ülkelerin inşaat yatırımlarından sorumlu alım heyetleriyle çok olumlu ilişkiler gerçekleştirildi. Buna göre; Bulgaristan, Çin Halk Cumhuriyeti, Irak, Kazakistan, Polonya ve Slovakya’dan alım heyetlerinin fuarı ziyaret ettiler.

Ayrıca uluslararası katılımcıların her geçen yıl daha da fazla ilgi gösterdiği fuarda, Amerika Birleşik Devletleri, Çek Cumhuriyeti, Çin, Finlandiya, İsrail, İtalya, Kanada, Kore, Tayvan’daki Yapı-Endüstri Merkezi acentelerinin organize ettiği katılımlar fuar ziyaretinin verimliliğini arttırdı.