“Yapı Kataloğu 2010” Çıktı!



Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından 1973 yılından bu yana yayımlanan ve yapı sektörünün başvuru kitabı haline gelen, 2007 yılında içeriği ve tasarımıyla yenilenen Yapı Kataloğu, 21'inci kez yayımlandı. Türk yapı sektöründeki ürünleri bilimsel, teknik ve ticari bir şekilde, bütün ayrıntılarıyla, ilgili kuruluşlara, teknik elemanlara ve tüketicilere tanıtmak amacıyla hazırlanan 'Yapı Kataloğu 2010', Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2010 İstanbul Fuarı’nda da sektör profesyonelleriyle buluştu.  

2007 yılında yenilenen formatı ile yayın hayatına devam etmekte olan Yapı Kataloğu, kullanıcılara, aradığı ürünü, aynı sayfada yer alan farklı marka ve modelde alternatifleri arasından seçme şansı sunuyor.

Tek ciltte 937 firma, 2000 marka, 1982 ürün

Yapı Kataloğu 2010'da 937 firma, 2000 marka ve 1982 ürün bulunuyor. Ürün tabanlı bir sıralama sistemine sahip olan katalogda ürünler türüne veya markasına göre bulunabildiği gibi benzer ürünler bir arada görülerek karşılaştırma yapılabiliyor. Daha önce iki yılda bir yayımlanan Yapı Katalogu, 2007 yılından itibaren, malzeme sektöründeki yeni ürünleri, kullanıcılara anında yansıtabilmek amacıyla her yıl yayımlanmaya devam edecek.

İnternet üzerinden Katalog’a ulaşım olanağı: e-Katalog

Her an kullanıcının elinin altında olacak bir başvuru kaynağı olarak düşünülmesinin yanı sıra, Yapı Kataloğu’na internet üzerinden de ulaşmak mümkün. İçeriğinde hiçbir değişiklik olmadan www.yapikatalogu.com internet sitesindeki 'e-Katalog'da, internetin sunduğu avantajlar sayesinde ürünlerin broşürleri, teknik ayrıntıları, CAD blokları, renk kartelâları gibi özellikler de yer alıyor. 'Yapı Kataloğu 2009'un interaktif versiyonu olan 'e-Katalog'da aranan malzeme ve hizmete, kullanım alışkanlığına göre en etkin şekilde ulaşılabiliyor. Aynı zamanda katalogda yer alan bütün firmaların ürün, hizmet, marka ve adres bilgilerine 'e-Katalog' www.yapikatalogu.com  internet sitesinde yer veriliyor.