Yapı Sektörü 24.Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara'da Buluştu



Ankara Altınpark'ta gerçekleştirilen ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Barış Onay, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Murat, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun’un da katıldığı bir törenle açılışı yapılan 24.Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara sona erdi. 27 bin 708 kişinin ziyaret ettiği 'yapının Anadolu zirvesi'ne, ayrıca, 'Yurtiçi Alım Heyetleri Ziyaret Programı' kapsamında Anadolu’nun 11 farklı ilinden 18 meslek odaları, sanayi ve ticaret odaları, Mühendisler Odası, iş adamları birlikleri başkan ve alım heyetlerinden oluşan meslek komiteleri de katılım sağladı.

11 bin 500 m2 alanda yaklaşık 200 katılımcı firma, binlerce ürün çeşidi

Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild Ankara, 11 bin 500 m2’lik sergileme alanıyla Ankara’nın en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Başkent Ankara’da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkânı sağlayan fuar, bu yıl da bölgedeki sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Yaklaşık 200 firmanın yer aldığı fuarda, binlerce yeni ürün, hizmet ve teknoloji sergilendi.

1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, Başkent merkezli olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını, yatırımcılarını sektör profesyonelleriyle iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak büyük fırsatlar sunuyor. Yapı sektöründeki en son teknoloji, ürün ve hizmetlerin sunulduğu fuarda ziyaretçiler, tek bir çatı altında yer alan 2.000’den fazla ürün segmentindeki ürün ve hizmetleri inceleyerek, katılımcı firmaların üst düzey yetkililerinden görüş ve önerilerini alarak, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi edinme fırsatı elde ediyor.

Yılın son buluşması olan Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, 13 - 16 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.