Yapıların Çağdaş Yüzü: Mitsubishi Alpolic A2



Alpolic kompozit levhalar Solid, Metalik, Simli ve Prizmatik renk serilerinin yanı sıra NaturArt serilerindeki Taş, Ahşap, Metal ve Soyut serilerinin tamamı A2 sınıfı yangın yalıtımına sahip olarak üretilebiliyor. Alpolic'in bu zengin kartelası mimarlara projelerinde esneklik, yatırımcılara ise ekstra güvenlik vaat ediyor.

Alpolic A2 levhalar, özel mineral dolgulu yapısıyla yüksek yangın dayanımı; gelişmiş kaplama teknolojisi ile pürüzsüz bir yüzey sağlıyor. Sertlik ve sağlamlık özellikleri ile esneklik ve işlenebilirlik avantajını bir arada sunarak sıra dışı tasarımlara olanak tanıyor.

A2 levhalar son olarak Adana’da yapımı tamamlanan Sheraton Oteli'in dış cephesinde kendini gösteriyor. Projeye özel üretilen Alpolic A2 NaturArt Serisi levhalar bir yandan projenin tüm yangın standartlarına uygunluğunu; diğer yandan cephede tercih edilen mimari renk ve dokunun yapıya fazladan yük getirmeden uygulanmasını sağladı. Projede Alpolic’in özel üretim NaturArt (Taş) serisinden yaklaşık 18,000 m2 kompozit panel kullanıldı. Bölgenin en prestijli yapılarından biri haline gelen Sheraton Oteli’nde kullanılan panellerin kendine has renk ve dokusu, akışkan cephe mimarisine tam uyum göstererek yapıya çevresi ile bütünlüklü bir görünüm kazandırıyor.

Mitsubishi Alpolic tarafından çok özel “görüntü transferi” (image transfer) teknolojisi ile üretilen NaturArt serisi Alpolic levhalar, yıllardır projeye özel renk ve doku avantajıyla, mimari tercihlerin oluşturulmasında esneklik sağlıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu