"Yaşam alanlarınıza KOMWOOD Kompozit Ahşap'la yeni boyut kazandırın"



1979’dan beri plastik sektöründe üretim yapan Çipitaş San. A.Ş. firmasının, üretimine başladığı Ahşap Plastik Kompozit ürünleri KOMWOOD tescilli markasıyla 2009 yılından bu yana genişleyen ürün yelpazesiyle müşterilerin beğenisine sunuluyor.  

Ahşap dokunuşuna ve görselliğine sahip Ahşap Plastik Kompozit ürünler, ağaç kesimine engel olmalarıyla çevre dostu olmalarının yanısıra; yağmur, su gibi dış hava koşullarına dayanımı açısından bakıldığında ahşap ürünlere nazaran çok daha uzun ömürlü ve özel bakım gerektirmeyen ürünlerdir.



Su emmeye, neme karşı dayanıklılığı, böceklenmeden dolayı çürümemesi, bükülüp dönme yapmaması, kıymıklanmaması, kaymazlığı, ısı soğurucu özelliğiyle havuz kenarlarında çıplak ayakları yakmaması, doğal ahşap dokunuşunu çeşitli renklerle bütünleştirmesi, kolay işlenebilir olması ve uzun ömürlü olması gibi üstünlüklerini tanıyan kullanıcılar; havuz kenarlarında, teraslarda, verandalarda, yürüyüş yollarında, köprülerde, meydanlarda, kafelerde, peyzaj düzenlemelerinde, plajlarda, marina ve iskelelerde, özellikle otellerde Komwood Deck Profilleri tercih ediyorlar.



KOMWOOD Deck ile başlayan Ahşap Plastik Kompozit ürün gamına; izolasyon ile uyumlu havalandırma sistemine sahip, sıklıkla boya ve bakım gerektiren bina cephe sorunlarına karşı estetik bir çözüm olan Komwood Cephe Kaplama, ekonomik fiyatlı olmasının yanında kolay ve hızlı montaj yapılan aksesuarları ile set halinde siparişini izleyen kısa sürede teslim edilen Komwood Pergola, balkon ve terasları estetik biçimde çevrelemenizi sağlayacak bir günde 100 mt döşemeye izin veren Komwood tarafından kullanıma özel hazırlanmış montaj malzemeleri takım olarak teslim edilen Komwood Korkuluk, yere montajın mümkün olmadığı zeminlerde kullanılabilen Komwood Kare Deck’i de ekleyerek müşterilerin beğenisine sunuyor.



Ahşap Plastik Kompozit malzemelerin dünyada ve ülkemizde kullanım miktarı hızla artıyor.

15 yıldır yüksek miktarda kompozit malzeme kullanan ABD’de Freedonia Araştırma Enstitüsü’ne göre 2011 yılında Kompozit Ahşap kullanımı yüzde 9,6 oranında artmıştır. Bu artışın ana nedenleri olarak kompozitlerin çürümemesi, renkli olması, kolay kurulumu, geri dönüştürülebilmesi ve en önemlisi doğal ahşaba göre ucuz olmaları gösteriliyor.


Bu haber, Yapıda Ürün 2012 ekinde yayımlanmıştır.