Yeni Bosch Ankastre Serisi BoschWorld Mutfaklarına Mükemmellik Getirdi



Her geçen gün büyüyen ve gelişen sanal yaşam platformu BoschWorld, kullanıcılarına sürprizler sunmaya devam ediyor. BoschWorld’deki mutfaklar artık yeni Bosch ankastre serisini de içeriyor ve mükemmelliğe bir adım daha atıyor. BoschWorld’deki mutfağına uğrayan kullanıcılar, üstün teknoloji ve mükemmel tasarımın uyumunu yakından görüyor, ürünleri detaylı bir şekilde inceleyebiliyor.

"Yaşam için teknoloji" sloganıyla hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, mükemmel teknoloji ve etkileyici tasarımı bir arada sunduğu yeni ankastre serisi ile BoschWorld’deki mutfakları yeniledi. Sanal yaşam platformu BoschWorld’ün sakinleri, www.boschworld.com adresine girerek yeni Bosch ankastre serisinin mutfakta yarattığı mükemmel uyumu kendi gözleriyle görebiliyor ve üç boyutlu modellenen tüm ürünleri yakından inceleyebiliyor. Beklentileri üstün performansla karşılayan yeni Bosch Ankastre serisi, sadece mutfaklara zarafet getirmekle kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılara yaşam için zaman kazandırıyor.



Bambaşka bir dünya: BoschWorld

BoschWorld’de çeşitli yerleşim bölgeleri, bölgeler içinde etaplar, etaplar içinde mahalleler bulunuyor. "Bosch dünyası"na kayıt olan herkes, istediği etap ve mahallenin istediği köşesinde, deniz kenarında ya da göl manzaralı veya orman içinde bir ev seçebiliyor ve tapusunu alabiliyor. BoschWorld sakinlerinin macerası işte tam burada başlıyor.

Tamamen Bosch ürünleriyle donatılmış ve gerçeğinden ayırmak neredeyse imkansız olan 3 boyutlu bir ortamda üretilen BoschWorld’de ev sahibi olmak, ziyaretçilere eğlenceli sorumluluklar da yüklüyor. BoschWorld ziyaretçileri, bir yandan eğlenirken bir yandan da kendilerine verilen bazı görevleri yerine getiriyor. Evdeki çiçekleri sulamaktan evi ısıtmaya, akvaryumdaki balıkları beslemekten çamaşır yıkamaya kadar pek çok sorumluluk, eğlenceli bir şekilde yerine getirilmeyi bekliyor.

BoschWorld sakinleri, bu macerada yer alarak eğlenceli etkileşimlerle hoşça zaman geçirme ve Bosch ürünlerini sıcak ve farklı bir ortamda kullanma fırsatı buluyor, performansları oranında da puanlar kazanıyor. BoschWorld sakinleri ayrıca, online yaşam platformunda kazandıkları puanlarla Bosch’tan sürpriz armağanlar kazanıyor.