Yeni Fabrikası ile Üretim Kapasitesini Maksimuma Çıkarmayı Amaçlıyor



1987 yılında üretime geçen ve yenilenme süreci kapsamında Bucak Organize Sanayi Bölgesi’ne büyük bir yatırım gerçekleştiren Oğuzhan İskele, güvenlikli iskele, kalıp ve güvenlik ağı üretim hatlarını yeni fabrikasına taşıdı. Firma, 22 bin 500 metrekare açık, 8 bin 650 metre kare kapalı alana sahip tesis ile birlikte üretim proseslerini de çağın gereklerine göre modernleştirmeyi amaçlıyor.

İnşaatı devam eden fabrikanın idari kısmı tamamlandığında zemin katında tüm ürünlerin sergileneceği bir showroom yer alacak. Makine parkını da genişleten ve modernize eden Oğuzhan İskele, son günlerin popüler konusu haline gelen güvenlikli iskele konusunda üretim hatlarının revizyonlarını da gerçekleştirerek, ek makine yatırımları da devam edecek.



"Daha güvenli iskele"

TSE tarafından yenilenen güvenlikli iskele standartı olan TS EN 1280-1 e uyum konusunda sistemini komple yeniden revize eden Oğuzhan İskele, ilave teknik personeller alarak, ISO 9001 kalite yönetim sistemini çalıştırmaya başladı. Test laboratuarını da devreye sokan firma, üretim mantalitesini güvenlikli iskele sertifikasına göre yeniden şekillendirdi.

Kaynak makine ve robotları üzerine de iyileştirmeler yapılan Oğuzhan İskele, kaynak mühendislik eğitim ve danışmanlık hizmetleri alarak güvenlikli iskele standartlarının bir gereği olan Metalik Malzemelerin Ergitme Kaynağı İçin Standart Kalite Şartları olarak bilinen EN ISO 3834-3 sertifikasını almaya hak kazandı.

Bu yenilenme sürecinde ürünler geliştirilirken, yapılan ARGE çalışmaları neticesinde 2 yeni faydalı model başvurusu ve 3 yeni marka için Türk Patent Enstitüsü’ne müracaat eden Oğuzhan İskele, özellikle güvenlikli iskele, kalıp ve inşaat güvenlik ağları konusunda tecrübelerini de sektörle paylaşmayı amaçlıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu