Yeni İçerik ve Tasarımıyla Yapı Kataloğu 2017 Çıktı



Yapı Kataloğu 2017’deki yenilikler neler? 

Kullanıcıların ve firmaların talepleri doğrultusunda yenilenen Yapı Kataloğu'nda her ürün tek sayfada yer alıyor. Bu sayede hem ürünlerin görsel kullanımları artıyor hem de kullanıcılar ürün hakkında daha rahat karar verebiliyor. 

Katalogda yapı sektörü ile ilgili gereksinim duyabileceğiniz bütün ürün ve hizmetler segmente edilmiş ve kolay ulaşılacak bir formatta yer alıyor. Kullanıcılar diledikleri ürün ya da hizmeti kategorilerinden seçerek ya da istedikleri kelimeleri aratarak bulabiliyor, buldukları ürünü ya da hizmeti ayrıntılı olarak inceleyebiliyor ve doğrudan firmayla iletişime geçebiliyor.

Yapı Kataloğu'nda ürünlerin yanı sıra müteahhitlik, danışmanlık, kiralama, mimari proje ve tasarım hizmeti veren firmalar ile, sektörel yayınlar, kitaplar, modelleme ve çizim hizmetleri de yer alıyor.

Yapı Kataloğu’nu kimler kullanıyor? 

Kataloğu yapı sektörü profesyonellerinden satın alma yetkililerine ve evine yapı malzemesi almak isteyen son tüketiciye kadar oldukça geniş bir hedef kitle kullanıyor. Katalog üyelerinin büyük çoğunluğunu mimarlar ve inşaat mühendisleri oluştururken, satın alma yetkileri, içmimarlar, yapı ustaları, mimarlık, mühendislik, içmimarlık öğrencileri ve akademisyenler de yüksek kullanıcı profili arasında yer alıyor.

YapıYapı Kataloğu

yapikatalogu.com'un sunduğu hizmetler neler?

Önceki yıllara göre daha çok bilgi ve görsel sunan Yapı Kataloğu, internet ortamında da güncellenen arayüzleri ve arama motoru, yenilenen firma ve ürün sayfaları ile yapı profesyonellerinin aradığı tüm bilgileri yapikatalogu.com adresinden 7/24 sunmaya devam ediyor.

Yenilenen yapikatalogu.com üzerinden ürünlerin farklı görsellerine, kullanım ya da üretim videolarına, referans projelerine, teknik çizimlerine ulaşmak mümkün. Ayrıca firma sayfalarında da birçok yenilik söz konusu. Firmaların kurumsal tanıtım filmleri, üretim tesisi ya da genel merkez görselleri, satış noktaları gibi içerikler de artık yapikatalogu.com'dan incelenebiliyor.

Binlerce ürün ve firma sayfasının ayda ortalama 300.000 kez ziyaret edildiği, 400 fiyat talebinin paylaşıldığı web sitesi üzerinden bu yıl ilk kez, uygun görülen ürünlerin numuneleri de gönderilmeye başlandı.

Ayrıca, basılı katalog içeriğinin tamamına yapikatalogu.com'daki e-katalog sekmesinden ulaşmak mümkün.

Ürünlere talep nereden geliyor?

Kullanıcılar yer kaplamalarından yangına dayanıklı kapılara, duvar kağıtlarından yapı kimyasallarına kadar akla gelen her türlü malzemenin birçok alternatifini Yapı Kataloğu’nda bulabiliyor, firmalara talep iletip teklif alabiliyor ve varsa numune isteyebiliyor.

Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve yabancı ülkelerden ayda ortalama 500’e yakın talep firmalarla buluşuyor. Bazen Ağrı’da bir çiftlikte kullanılacak çatı kaplama malzemesi talep edilirken bazen Mısır’da yapılacak toplu konut projesi için yapı kimyasalları ile ilgili teklif istenebiliyor.

100.000 kişilik veri tabanı sayesinde firmalara etkin tanıtım ve hedef kitlelerine ulaşma olanağı sağlayan Yapı Kataloğu, kullanıcılara da ihtiyaçlarına uygun çözüm alternatiflerine tek bir tıkla ulaşma ve karşılaştırma yapma olanağı sunuluyor.

Mobil uygulama adresleri

Yapı Kataloğu’nda yer alan içeriklerin tamamına mobil cihazlardan ulaşmak mümkün. Kataloğun kullanıcı dostu web sitesi ve mobil uygulaması eş zamanlı olarak çalışıyor ve sürekli güncelleniyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lgytech.yapikatalogu
https://itunes.apple.com/tr/app/id424796146?mt=8

Reklam Goruntulenme Bolumu

Yapı Kataloğu 2017'de Yer Alan Ürün Grupları:
Altyapı Elemanları, Asansör-Yürüyen Merdiven, Asma Tavan ve Tavan Kaplamaları, Atık Yönetimi, Aydınlatma, Bağlantı Elemanları, Banyo, Beton ve Beton Katkı Maddeleri, Bina Otomasyonu, Bitirme Elemanları, Boru, Boya, Bölme Duvar Sistemleri, Cam, Çatı Kaplamaları, Dış Cephe Kaplamaları, Döşeme Bileşenleri, Drenaj İşleri, Duvar Bileşenleri, Duvar Kaplamaları, El Aletleri, Elektrik, Etkinlik-Sahne Donanımı, Giydirme Cepheler, Güvenlik Sistemleri, Hammadde-Yarı Mamul, Havuz, Hizmetler, Isı-Ses-Yangın Yalıtımı, Isıtma-Soğutma ve Havalandırma, İş Makineleri, Kalıp-İskele, Kapı ve Kapı Donanımı, Kış Bahçeleri ve Mekân Kapama Sistemleri, Levha, Merdivenler, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı, Mutfak, Ölçüm Cihazları, Pencere ve Pencere Donanımı, Peyzaj-Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Profiller, Sıva-Harç-Çimento, SPA-Wellness, Spor ve Oyun Alanları, Su Yalıtımı, Üretim Hatları-Makineler, Yapı Kimyasalları, Yapı Sistemleri, Yer Kaplamaları, Zemin-Yapı Güçlendirme Sistemleri