Yeni İzmir’in İlk ‘Mülk’ Sahipleri



Sabancı, Torunlar İnşaat, Sancak Grubu, Altınbaşak Un, Zorlu Grubu, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Rönesans İnşaat gibi kurum ve kuruluşların toplam 2 milyar dolarlık yatırım planladığı Turan ile Alsancak Limanı arasındaki Yeni Kent Merkezi’nin ilk projesi olan Sunucu İş Merkezi’nin mülk sahipleri anahtarlarını teslim aldı.

Megapol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, 136 ofisin yer aldığı Sunucu İş Merkezi’nde 70 mülk sahibinin katıldığı anahtar teslim töreni ve sonrasında düzenlenen kokteylde proje hakkında bilgi verdi. Sunucu İş Merkezi’nin 5 bin 617 metrekare arsa alanına ve 38 bin 107 metrekare toplam inşaat alanına sahip olduğunu kaydeden Gökdemir, biri 24, diğeri 19 katlı olan iki bloktan oluşan, 232 bağımsız bölümle İzmir’in en modern iş merkezini inşa ettiklerini söyledi. Gökdemir,  “Sunucu Plaza’da mülk sahipleri yüksek binalarda uygulanan kalite ve standardla her türlü konforu yaşayacak” dedi.

Sunucu İş Merkezi’nde kullanılan yüksek teknoloji ürünlerinden örnekler veren Gökdemir, “Su ve elektrik kesintisinden etkilenmeyen yüksek hızlı frekans kontrollü asansörler kullanıldı. 24 saat güvenlik, geniş otopark olanağı ile yüksek teknoloji sayesinde mülk sahipleri finansın, kültür sanatın merkezi olacak prestijli bir mekanın sahibi oldu” diye konuştu.

Sunucu İş Merkezi’nin sahip olduğu özelikler şöyle: Yüksek frekans asansörler. 24 saat güvenlik.
Elektrik ve su kesintilerine karşı jenaratör ve su depoları. Geniş otopark. Otomatik yangın söndürme sistemi. Birinci katta ofis, 2-6’ıncı katlarda kapalı otopark, 7-21’inci katlarda ofisler.