Yeni Nesil Şehir Mahalle Mahalle Büyüyor



İstanbul'un en planlı gelişen bölgelerinden Bahçeşehir’in hemen yanında “Yeni nesil şehir” sloganıyla inşa edilen, Eston Şehir’in büyük çoğunluğu bahçeli evlerden oluşuyor. Toplam 2 bin konutun yer aldığı projenin 324 bahçeli evden oluşan 3. mahallesinin satışları başlıyor.

TEM ve E-5 otoyollarıyla ulaşımı kolay, geniş ve ferah bir bölgede, doğayla iç içe, huzurlu ve güvenli yepyeni bir şehir ortamı sunan Eston Şehir, apartman dairesi, dubleks, ikiz dubleks ve müstakil tripleks olmak üzere dört farklı konut tipinden oluşuyor. Büyük bir bölümü bahçeli evlerden oluşan Eston Şehir, klasik şehir anlayışının dikey ve sıkışık yerleşim düzenine alternatif olarak mahalle mahalle tasarlanırken, projenin üçüncü etabı olan 3. Mahalle’de 324 adet bahçeli ev yer alıyor.

Projede yer alan ve iki farklı tipte planlanan dubleks villalar, geniş odaları ve bahçesi ile doğayla baş başa bir yaşam sunuyor. Villa konforunda yaşayabilmeye uygun bahçeli konutlar olarak tanımlanan ikiz dubleks katlı villaların alt katında giriş, mutfak, büyük bir salon, WC ve depo yer alırken, üst katında ise ebeveyn banyo ve yatak odası, soyunma odası ile iki ayrı yatak odası bulunuyor.

İstanbul’un en önemli yerleşim merkezlerinden Bahçeşehir’in hemen yanında Ardıçlı Evler ve Ardıçlı Göl Evleri’nden sonra, modern bir yaşam alanı oluşturan Eston Şehir, proje büyüklüğü ve sosyal donatılarıyla, sakinlerine çağdaş bir konut projesi ile birlikte aynı zamanda tüm beklentilerine yanıt verecek kent ölçeğinde yeni nesil bir yaşam tarzı sunuyor.