Yeni Toshiba LED Aydınlatma Ürünleri



120 senedir aydınlatma ürünleri üreten TOSHIBA, geleceğin aydınlatma teknolojisi LED alanında da iddialı ürünlerle öne çıkıyor. Toshiba LED Aydınlatma ürünlerine yeni eklenen Toshiba LED MUM, PAR30, LEL ve LEV lambaları ile Türkiye ürün gamını genişletiyor.

Standart ürünlerle aynı duya, aynı ışık renklerine ve aynı forma sahip TOSHIBA LED lambalar; tüketicilerin alıştıkları ve ihtiyaç duydukları aydınlatmayı sunarken, LED teknolojisi sayesinde de tasarruf sağlıyor.

Klasik görünüm ve daha fazla tasarruf

Avizelerde kullanılan E14 duylu mum formundaki klasik akkor filamanlı lambalar, yüksek enerji tüketiyor ve kullanım ömürleri kısa. Klasik akkor filamanlı lambalarla aynı duya ve aynı ışık rengine sahip TOSHIBA LED Mum lambalar, sadece 6W tüketiyor ve 20.000 saat kullanım ömrü sunuyor. Özel lens yapısı sayesinde de ışık ampulün ortasında toplanarak, avizelerde alışık olunan ışık görüntüsünü sağlıyor. Şeffaf ve buzlu cam tipleri olan TOSHIBA LED Mum lambaların ışık seviyeleri de ayarlanabiliyor.

Ürünler artık TOSHIBA LED PAR30 ile aydınlanacak

Özellikle vurgu aydınlatmasında tercih edilen PAR30 halojen lambalar, yüksek enerji tüketiyor ve oldukça kısa kullanım ömrü sunuyorlar. 2700K ve 6500K olmak üzere iki farklı ışık rengine sahip TOSHIBA LED PAR30 lambalar ise sadece 16W tüketirken 40.000 saat kullanım ömrü sunuyorlar ve ışık seviyeleri ayarlanabiliyor.

Toshiba LED LEL ve LEV serisi                     

TOSHIBA armatür üreticilerine, kendinden balastlı ve reflektörlü LEL ve LEV serisi hazır kompakt modülleri ile LED aydınlatmada yeni çözümler sunuyor.

40.000 saat kullanım ömrüne sahip LEL ve LEV serisi kompakt modüller, farklı güç seviyeleri ve ışık açıları sayesinde armatür üreticilerine geniş bir ürün yelpazesinden tercih yapma fırsatı veriyor.