Yeniden Yapılanan Kale Grubu’nda 4 Üst Düzey Atama



Kale Grubu’nda, yeni yapılanma kapsamında üst düzey 4 atama gerçekleşti. 2012 yılından itibaren Kaleseramik Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Selim Ergün, Kaleseramik Endüstriyel Ürün ve Hizmetler Başkan Yardımcılığı’na atandı. Selim Ergün’den boşalan Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini ise Kaleseramik’te 21 yıl boyunca farklı görevlerde bulunan Fabrikalar Direktörü Süleyman Soysal üstlendi.

Grubun sahip olduğu gayrimenkul portföyünün etkin ve verimli yönetimi çalışmalarının tek elden yürütülmesi amacıyla 2012 yılında kurulan Bodur Proje Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürlüğü’ne ise Bahadır Kayan atandı. 13 yıldır Kale Grubu’nda farklı pozisyonlarda çalışan, 1 Aralık 2013’ten bu yana da Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Bahadır Kayan’ın yerine ise Handan Derya Ercan getirildi.
 
Foto: Derya Ercan, Süleyman Soysal (üstte), Selim Ergun, Bahadır Kayan (altta)

Zeynep Bodur Okyay: Grubumuzu daha üst konumlara taşımaya devam edeceğiz

Kale Grubu’nun büyümesine daha fazla katkı vermesi amacıyla yeni bir yapı oluşturulmasına karar verdiklerini belirten Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, atamalar hakkında şunları söyledi:

“Yeniden yapılanmanın devamı olan son atamalarımızla birlikte, grubumuzun iç piyasadaki hakimiyet ve başarısını, ihracat piyasalarındaki pay ve imajını daha üst konumlara taşımaya devam edeceğiz. Grubumuza katıldıkları günden bugüne kadar, özveri ve aidiyet duygusu ile yaptıkları değerli katkılarından dolayı Selim Ergün, Süleyman Soysal ve Bahadır Kayan’a teşekkür ediyorum. Yeni yapılanmada sorumlulukları daha da artan deneyimli yöneticilerimizin, yeni görevlerinde de başarılı çalışmalara imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Grubumuza yeni katılan Handan Derya Ercan’a da, ‘aramıza hoş geldin’ diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum”.