Yer Deprem İlişkisi ve Yapı Tanıları



Genç Girişimciler Kulübü (GGK) Mimarlar Komisyonu, 13 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da "Yer Deprem İlişkisi ve Yapı Tanıları" başlıklı bir seminer düzenliyor. Prof. Dr. Ahmet Ercan'ın konuşmacı olarak katılacağı seminerde, yapılaşmanın önemi, deprem öncesi ve sonrası yapı sektöründe aranılan kalite anlayışı, talebi ve uygulamaları gibi konu başlıkları ele alınacak. Seminer, GGK'nin Kadıköy'deki merkezinde gerçekleştirilecek.

Ahmet Ercan kimdir?
1948 yılında Nazilli’de dünyaya gelen Ercan, ilk ve orta eğitimini Nazilli’de tamamladı. Yüksek eğitimini İstanbul Üniversitesi Jeoloji-Jeofizik Bölümünde bitiren Ahmet Ercan, Yüksek Lisans ve doktora çalışmalarını Amerika’nın değişik üniversitelerinde bitirdi. Daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde öğretim görevlisi olan Ercan, 1989 yılında profesörlük unvanını elde etti. Mesleki alandaki uzmanlığı dolayısıyla birçok televizyon, radyo ve dergide makaleleri ve bilgilendirmeleri yer alan Ercan bir dönem Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanlığı da yaptı.
Halen Deprem üzerine çalışmalarıyla adından sık sık söz ettiren Prof. Dr. Ahmet Ercan, bu konuda Türkiye’deki en uzman kişilerden birisidir.

Adres
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi
Poyraz Sok. Tunçludemir İşhanı No : 5
Kadıköy Evlendirme Dairesi Karşısı
Kadıköy / İstanbul

Tel : (0216) 348 40 08 - 348 42 88

E-mail: info@gencgirisimciler.org
www.gencgirisimciler.org