"Yerli Ürün İnşaat Sektörünün Can Suyu"



Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaatın gelişimine devam etmesinin yerli üretim destekli bir politika olduğunu kaydeden Ülkealan “Ülkemizin güçlenmesi ve çarkların dönebilmesi için yerli ve milli üretimin hız kazanması gerekiyor" dedi.

İnşaat yatırımcılarına da büyük görevler düştüğünü belirten Ülkealan,  proje sahiplerinin dış cephe malzemelerinden dekorasyon ve iç mimaride kullanılan ürünlere kadar yerli ürün tercihlerinde bulunmasının öneminin altını çizdi.

Sunset İncek projesi tanıtıldı

Sunset İncek projesinin detaylarını da paylaşan Tolga Ülkealan “Projemiz 2 konut kulesi 1 yatay blok olarak inşa edilmektedir. Projemizin, kapalı ama istenirse açık havuza dönüştürülebilen yüzme havuzu, yapay göleti, araç trafiğine kapalı peyzaj alanı, fitness salonu, saunası ile bir sosyal tesisten beklenen tüm olanakları sağlayan bir kompleks olarak planlanmış olması, katta 1, 2 ve 3 daire seçeneği sunabilen tek proje olması, bahçe kullanımı ve yeşil alanı olan dairelere sahip olması ayrıca fark yaratmaktadır” ifadelerini kullandı.